HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (993/1125) > >>

Punkológus:
ajánlanám a www.gcd.org-ot, rengeteg képregény van ott kulcsszavak alapján rendezeve és könnyen kezelhető

talgaby:
Pontosan. Nézz körül az Image, az IDW, Devil's Due, Malibu, ABC Comics, Dynamite Entertainment, esetleg durvább cuccok esetében az Avatar vagy Dark Horse háza téjákán, de ha ismered a Marvelt vagy a DC-t, akkor bőven van mini, amiből válogathatsz, pl. én egyszer szívesen látnám, ha valaki honosítaná a Deadly Foes of Spider-Man minit, ami nekem nagyon tetszik, csak ahhoz lusta vagyok, hogy megcsináljam. De a fentebb említett kiadók is rengeteg miniket adnak ki, csak nézz körül egy kicsit a honlapjukon (leetőleg a régebbi kiadásoknál), vagy a file-megosztókon. Annyi képregényt adnak ki, hogy ha tényleg szeretnél honosítással foglalkozni, biztosan találsz a kedvedre valót. Csak annyit tanácsolnék, hogy amit csinálsz azt kedvvel csináld, legalább valamennyire tettszen a sorozat (vagy akár one-shot), amit honosítasz.

Punkológus:
Azért nem kell ilyen gyorsan feladni  Avatárodra tekintve én például szivesen látnék még több Venom minit

Ryder:

--- Idézet ---A Fumax gondozásában megjelent nemrég magyarul, és lehet hogy még lesznek további kötetek is...
--- Idézet vége ---

Kár.Akkor semmi.  

--- Idézet ---azt ajánlom, hogy valami kisebb, "ismeretlen" minivel, vagy rövidebb sorozattal kezdj
--- Idézet vége ---

Csak az a baj, hogy a kisebb,ismeretleneket én sem ismerem!

Sin City nagyon jó lett volna, mert ismerem az alapsztorit, a történeteket is a filmből,meg csípem is a várost.Úgyhogy nem esett volna nehezemre a fordítás.De akkor felhagyok vele.

talgaby,Gabe köszönöm a segítségeteket!

Punkológus:
Én hozzátenném, hogy a nagyobb kiadók kismilliószor jobban szívják a fogukat a fájlmegosztók miatt, mint egy kis ország jóval jelentéktelenebb honosításait. És mielött valaki félreértené, én mérhetetlenül tisztelem a honosítókat, és a mennyiségre értettem, hogy jelentéktelen a megosztókhoz képest. Én egyedül arról hallotam, hogy a Panini panaszkodott az UF4 miatt, ami szerintem csak félig jogos.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése