HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (991/1125) > >>

kaine:
Én ki akartam menni, de szerencsére végül mégis itthon maradtam.  
Ha nem vihar lett volna, azt hinné az ember, hogy valami terrorcselekmény.    

Spidáj:
én kinn voltam és szörnyü volt, a kislányt aki belezuhant a dunába a hajról, láttam ahogy beleesik és senki sem ugrott utána csak kiabáltak...
amugy velem beszéltek rendőrök + 2 riporter (mert a riporterek nem mertek közelebb menni ahoz a részhez ahonnan én kijöttem ) kb olyan állapotban voltam hogy a pólómból elkezdtem facsarni a vizet és kb a társalgás  végén még mindig folyt...
és nekem a rendőrök azt mondták hogym ár most 8 halott van ... (és ez kb fél 11 körül volt)

amugy hazajutásom szörnyü volt, közvágóhídon 30 percvárakozás a 2es villamosra...
blaha lujza téren pedig másfél óra buszra, átázott ruhákban szélben ...
mert a hídat meg lezárták...
több volt a rendőr és tüzoltó mint a sima kocsi

amugy azt olvastátok vagy hallottátok hogy mikor elkezdték a vihar közepén folytatni azt a szart (amit már akkorsem értettem), akkor a szél ráfujta az izzó darabokat az tömegre?
+ hogy a meteorológusok szóltak előre hogy ekkora vihar lesz ...

ja és itt +j1zem hogy akinek megvolt a számom az törölje mert a szél úgy tépte ki a kezemből hogy ép phívtak és láttam villogni ahogy kb egy lámpaoszlop magasságáig repíti fel a szél másodpercek alatt mitn 1 tollpihét ...

és itt megköszönném (remélem olvassa) annak a faszfej sofőrnek aki a tömegben lámpa nélkül akart kihajtani a kevésbé tömött utcákra és közben sikerült olyan közel elmennie mellettem hogyha nem ugrok félre akkor nem csak a visszapillantója talál el ...
Remélem ő ott lesz a gyászjelentésben ...

Micho:
hallottátok a tegnap esti katasztrófát Pesten?   az orkán elsöpörte a tűzijátékot 200 sebesült 3 halott és csomó eltűnt ember  

így néz ki pl. a Népliget

Index cikk

Nitro:
Én sem találom. Nem lehetne konkrétan megmondani, hol van?    

kaine:

--- Idézet ---
--- Idézet --- A Spidertomon elkezdődött a képregény visszaszámlálás.
--- Idézet vége ---

Mien visszaszámlálás?Lehet én vagyok vaksi, de semmit újat nem tapasztaltam az oldalon  
--- Idézet vége ---
Rossz helyen kerested.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése