HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (90/1125) > >>

Farek:
Tudom, hogy a Chuck Norrisos viccek már rég kimentek a divatból (nálam nem, MESTER, én hű szolgád vagyok!!!!), de ezt ma kaptam, eddig még nem láttam és nekem nagyon bejön:

Ha Chuck Norris berak egy szerelt szalámit a DVD lejátszóba, vissza tudja nézni az egész disznóvágást.

dorian07:
Ez reklámnak fog tűnni, és talán az is. Ide: http://issuu.com/dorian07 Elég sok szerintem érdekes, és értékes könyvet meg magazint töltöttem fel. Sajnos letölteni nem tudjátok a könyveket/magazinokat, de teljes terjedelemben eltudjátok mindegyiket online olvasni. Remélem, hogy lesznek olyanok akiknek örömöt okozok ezzel.

Farek:

--- Idézetet írta: dorian07 - 2015. Július 15., 16:55:41 ---
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2015. Július 02., 18:35:34 ---Nekem mindig is gyanús volt ez az oldal. Mindenki egy hálózsákban...és ilyen becenevek, hogy Recsi meg Farek... :headscratch: :D

--- Idézet vége ---

Év hozzászólása!  :lol:

--- Idézet vége ---
Valóban, legalábbis tuti ott van a top 3-ban.

A 2006-os válság meg... mi is volt? :) Úgy emlékszem, hogy a sztrájk 2008-ban volt, nem?  :headscratch:

dorian07:
Most tudtam meg, hogy 2006-ban milyen nagy krízisben voltatok. Szeretném kifejezni hálámat a HZS-teamnek, hatalmas tiszteletet érdemeltek a kitartó munkáért, nektek köszönhetem, hogy megismerkedtem a képregényekkel, és olyan remekműveket olvashattam mint a Vérvörös Birodalom, Sötét Birodalom, Pókember kezdeti kalandjai, mindent köszönök. Szeretném ha tudnátok, hogy nagyon szeretem ezt az oldalt.  :sweetheart:

dorian07:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2015. Július 02., 18:35:34 ---Nekem mindig is gyanús volt ez az oldal. Mindenki egy hálózsákban...és ilyen becenevek, hogy Recsi meg Farek... :headscratch: :D

--- Idézet vége ---

Év hozzászólása!  :lol:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése