HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Micho:
Most mér' kellett felmelegíteni a témát, szegény Amanojakut tegnap este óta már nem kellett nyugtatózni :lol: ;)
Intruder:
--- Idézetet írta: Micho - 2015. Augusztus 09., 20:42:45 ---
--- Idézetet írta: Amanojaku - 2015. Augusztus 09., 18:27:58 ---Támogassátok az általam indított petíciót egy aláírással, legyetek szívesek! Hátha sikerül elérni, hogy kapjunk normális DVD-ket.
http://www.citizengo.org/hu/27769-tobb-extrat-bovitett-duplalemezes-verziokat-hazai-dvd-kiadasokra?tc=fb
--- Idézet vége ---
Szerintem sajnos szántszándékkal nem rakják manapság tele extrákkal a forgalmazók a DVD lemezeket, mert már a BR formátumot nyomják, azt szeretnék elterjeszteni, és leváltani vele a DVD-t. A folyamatra már én is évekkel ezelőtt felfigyeltem, és rendkívül bosszantott, hogy ilyen alattomosan akarnak "átnevelni" BR-re. Egyrészt oké, hogy haladni kell a korral, és műsoros videókazit se akar már venni senki, de szerintem a DVD-nek MO-on még nem volt ideje "kifutni" az átlagos gyűjtők körében... én legalábbis nem szívesen dobnám sutba a többszáz eredeti DVD lemezemet a BR kedvéért, amit ugye egyszer már átéltem a fenti VHS/DVD átálláskor, amikor minden kedvenc filmemet "meg kellett" vennem lemezen is, ami korábban már kazin megvolt. :rolleyes: ;D
--- Idézet vége ---
Gorgonita:
Ez csak egy rossz poén Zerit, amiért én kérek elnézést. Már bánom, hogy kiraktam.
Zerit:
Hát ez az...
Micho:
--- Idézetet írta: Zerit - 2015. Augusztus 12., 22:16:02 ---
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2015. Augusztus 12., 10:23:06 ---Intruder & Farek: Chuck Norris a határban sincs. Én Batmanes-képregényes pólóban nyaraltam a Balkánon. :cool:
--- Idézet vége ---
Ezt én most nem értem. :(
--- Idézet vége ---
Mert te ott laksz :lol:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése