HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Amanojaku:
Köszi! :)
zajrus:
Szerintem itt minden infót megtalálsz: http://pokember.hu/index.php
Amanojaku:
a jelenleg futó magyar marvel-képregényekkel mi a helyzet? Azt szeretném tudni, hogy a legközelebb megjelenő füzet hanyadik szám lesz (sorozat-, nem évfolyam-szempontból), illetve mikor és milyen időközönként jelennek meg, ugyanígy az egyes különszámokkal. Valaki ezeket leírná nekem?
Micho:
Amano, átérzem a fájdalmadat, de szerintem senki sem fogja felvágni az ereit emiatt.
Én pl. már csak nosztalgiából vásárolok új dvd-ket, és többnyire csak a gyűjtőszenvedélyemet elégítem ki vele... van amit meg se nézek, csak felteszem a polcra. És ha egyszer már nem lesz dvd lemez, akkor nem lesz, elfogadom, és ennyi volt... legalább lesz okom befejezni a gyűjtését így 400 db után :cool:
BR-re meg nem valószínű, hogy átállok, ahogy lentebb is írtam.
A jövőben valószínűleg előtérbe kerül a hivatalos digitális terjesztés, ott már biztosan tele lesz extrával az elérhető anyag. Csak ott meg annyiban csorbul számomra az élmény, hogy mint gyűjtő, nem vehetem kézbe egyesével a filmeket, nem szemlélhetem őket elégedetten a polcon, csak valami központi helyről letöltöm majd a mediaboxomra, vagy hasonló szarra a filmeket, osztjónapot. :dry:
Amanojaku:
Nyugi, Micho-macsó nem értem a képet.
Meg azt sem, hogy nektek jó lesz az infinity war 2. része fapados extra nélküli dvd-kiadásban? Merthogy bluray sem lesz.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése