HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (809/1125) > >>

Galamb:
Ahha, tényleg ebben van valami. Kösz.

talgaby:
Valószínűleg elszúrták, ám lehet rá logikus magyarázatot is húzni:
Ben nem ismerhette még Venomot, és a szimbionta lehet, hogy csak Peter érzékeit tudta eltompítani, ám Ben klón lévén picit más genetikával rendelkezett, így előfordulhaott, hogy  apókösztöne se azon a "hullámhosszon" volt, mint a genetikai alapjáé. Így őt nem tudta becsapni Venom.

Galamb:
Lenne egy rövid Pókos kérdésem , talán Kaine-hez, de gondolom más is tudja a választ. Ben Raily-nak hogyhogy működött az ösztöne Venommal szemben? Vagy a rajzoló szúrta el a dolgot a "Száműzött visszatér"-ben, hiszenm ott virít nagy vörössel a pókösztön jele. Vagy a szimbióta változott meg?
 Előre is ksözi a válaszadónak.

Galamb:

--- Idézet ---Talán túlságosan nagy agymosáson ment keresztül a Ferrarinál.
--- Idézet vége ---
Meglehet, én szívesen belehallgattam volna egy két Kimis rádióbeszélgetésbe a futamok alatt, hogy utasáításra fogt-e vissza magát. De aztán lehet, hogy mivel új a csapatnál, nem akar nagyobb hibákat véteni.
 Hamilton: hát igen Sepi, remélem az f1-ben is fog ilyeneket csinálni, mert szerintem nagyobb érdem, hogyha valaki szar helyzetből küzdi fel magát, minthogy rajt-cél győzelmet arat. De az biztos így 3 futam után én is Hamilton párti lettem.

Sepi:

--- Idézet ---Amúgy azt én sem értem, hogy Raikönnen miért szöszöl mostanság, de mindegy.
--- Idézet vége ---
Talán túlságosan nagy agymosáson ment keresztül a Ferrarinál.

--- Idézet ---Viszont ez a Hamilton gyerek, aztán tud valamit!
--- Idézet vége ---
Én már tavaly eldöntöttem, hogy neki fogok drukkolni, amikor megláttam, hogy milyen versenyzést vágott le a Török nagydíj sprint futamán (a sprint futam annyit tesz, hogy van 20-egynéhány kör,  ahol mindenki azonos üzemanyaggal megy, mert nem kell kiállni kerékcserére). Ott a rajt után egy hiba miatt visszaesett a mezőny végére és onnan küzdötte fel magát a második helyre a végére, úgy, hogy ha lett volna még két kör, akkor megelőzi az elsőt is. Hihetetlen verseny volt. Azóta csak neki drukkolok.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése