HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Intruder:
--- Idézetet írta: turkia - 2021. Július 18., 22:07:31 ---A csuklyához még annyit: remélem, dízniéknél demagógórán vki rádöbben, hogy a hógárdistákon is csuklya van.
"Nácik. Undorodom tőlük." 😀😀😀
--- Idézet vége ---
Hógárdisták? Már a sima rohamosztagosokat is megpróbálták cancel-elni, mert "nyílván" nácik. :omg:
turkia:
Ezt akár én is írhattam volna. Csuklya. A kkk kb már 90 éve nem tényező. Anno tele volt értelmiségiekkel, Nagy Sárkány se lehetett mindenki, nem úgy, mint ma. A '80-as években jó volt a csuklya, ma meg (mikor már még távolabb van a klán) már egyszeriben aggályos... mondjuk az emberek 1%-a szemében. Oldalakat lehetne teleírni erről. Eszembe jutott erről Galactus monológja a Galactus perből:
"Lenne csak könnye Galactusnak, óceánokat sírhatna tele érettük, de a halottak attól halottak maradnának..."
Szóval hagyni kell sztem, hogy ezek az amcsi vízfejek nyírják ki egymást, mi meg éljük tovább a normális életünket.
Álcáknak, Kobráknak, Birodalomnak szurkolás? 7 éves korom óta alap. Nekem ők a jók és a többi az ellenség.
A csuklyához még annyit: remélem, dízniéknél demagógórán vki rádöbben, hogy a hógárdistákon is csuklya van.
"Nácik. Undorodom tőlük." 😀😀😀
Intruder:
És gondolom nem azért van bajuk vele, mert a főni terrorista, hanem azért, mert csuklyát hord, mint a kkk. Csoda, hogy én ezért drukkolok mindig a Kobráknak, Álcáknak és szinte bárkinek, aki megtámadja Amerikát a filmekben, sorozatokban, képregényekben? Én már ott tartok, hogy ha a Half-Life valóság lenne én önként beállnék Combine katonának is.
turkia:
https://urbancobras.wordpress.com/
Ez mar az a szint, amit józan ember kommentálni sem tud. Mint azt sem, hogy a Megtorló emblémát viselő zsaruk is rasszisták. De Bruce Lee lánya (többek között) hibáztathat saját frusztrációi miatt fehér férfiakat, az rendben van. Egyetemen egy óriási Kobra poszter volt a falamon, amin csuklyában van és kimutat a képből egy hatalmas "Cobra wants you" felirat felett. :D
Intruder:
--- Idézetet írta: turkia - 2021. Május 13., 20:53:22 ---Meg egy volt kollégám, alföldi csaj volt, echte kettős szemzuggal. Lappangó gének. Modtam is neki, hogy nagy kuriózum, büszke is volt rá. :D
--- Idézet vége ---
Én is ismerek egy környékbéli srácot, akinek ázsiai arcvonásai vannak. Fura, hogy itt vagyunk egy genetikai olvasztótégely közepén, és még 1000 év elteltével is látni embereket ilyen külsővel.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése