HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (800/1125) > >>

talgaby:
A Spidertom cuccai elkezdtek felkerülni szpÁDÁMenhez, csak most megint kis szünet van. A CoMorra meg elvileg fel kellett volna kerülni a képregények egy részének már...  
Az egyesítés nem rossz ötlet (naná, hisz már én is felvetettem ), én örülnék neki. Határozottan rá kellene beszélni őket, amíg még viszonylag kevés képregény mozgatását kell csak hozzá megvalósítani.

Nitro:
Szerintem kell Pókos oldal. Legalább egy.  Mikor kerülnek fel a spidertom cuccai majd valahová? Sajnos van pár dolog, amiről lemaradtam.

Gabe:
Ugyan már, a honosítása az ami köszönetet érdemel  . És persze üdv a klubban. Nincs kedved "aláírni" egy kizárólagos szerződést a HálóZsákhoz?    

Félre a hülyéskedéssel:
Mi van szpÁDÁMennel? Már nagyon régen elküldtem neki azt a bizonyos Pókembert, de azóta semmi. Még az oldalán sincs semmiféle mozgás.

Valószínűleg nem itt,  hanem az  ő  fórumán(/ukon) kellene mondanom,  de most nincs  időm átruccani, nameg az ottaniak is mind itt vannak, úgyhogy szerintem tökmindegy:
Lehet, hogy mégsem volna rossz ötlet egyesülnie a két oldalnak (Sosi + szpÁDÁMen)  mert akkor nem lenne olyan nagy gond az, ha az egyikük nem érne rá, mert a másikuk attól még nyugodtan frissíthetne, honosíthatna, vagy ilyesmi. Úgyis ugyan az a profilja mind a két oldalnak.
Igaz, a múltkor még "odaát" pont a sok kis tematikus oldal mellett érveltem- vagy legalábbis engem nem zavar a dolog- , de hát nem így képzeltem el azt. Ne értsen félre senki, de nekem úgy tűnik hogy szpÁDÁMen túl nagy fába vágta a fejszéjét, legalábbis ha továbbra is egyedül szeretné csinálni. Természetesen mindezt nem szemétkedésből mondom, pusztán ténymegállapításként. Hogy ne csak "negatívkodjak", íme egy megoldási javaslat:

Szerintem a jelenlegi helyzetben egyesülnie kellene a két Pókemberes oldalnak. (És később a HálóZsákba olvasztani őket... >:P   - oké, a zárójeles megjegyzést csak hülyeségből mondtam,  de a többit szerintem érdemes lenne megfontolni)

Punkológus:
És mégegyszer köszönet Gabe-nek a szkennért (leborulnék, de nem tudok)

talgaby:
Bár nem nagyon szoktam itt reklámozni, de ez a képregény olyan régi, hogy ennél már csak az Aranykorból lehetne ősibbet előrángatni. sosi oldalán kikerült a réges-régi Amazing Fantasy 15-ből az a 3 rövid történet, ami Pókember első megjelenése mellett kapott évtizedekkel ezelőtt helyet.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése