HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
hegyitomi:
--- Idézetet írta: Sepi ---
--- Idézetet írta: hegyitomi ---Nem vittem magammal gempát és volt képük belépőjegyet szedni. Így kinmaradtam.
--- Idézet vége ---
Pedig már egy jó ideje szednek belépődíjat. Egyébként még tavaly én is meglepődtem rajta, ...
--- Idézet vége ---
Na nem tudom. Én idén két börzén voltam és ott nem szedtek. Ebből indultam ki. Vásárolni meg nem akartam mert nem láttam semmi olyat ami megfogott volna itt a neten. Na mind1 legközelebb viszek pénzt.
Sepi:
--- Idézetet írta: hegyitomi ---Nem vittem magammal gempát és volt képük belépőjegyet szedni. Így kinmaradtam.
--- Idézet vége ---
Pedig már egy jó ideje szednek belépődíjat. Egyébként még tavaly én is meglepődtem rajta, mert teljesen elfelejtettem, hogy belépő is van. Dehát pénz nélkül menni börzére... Ejnye-bejnye.
Amúgy nagyon jó volt, bár én sajnos nem tudtam sokat maradni. Viszont beszereztem azért egy jópár képregényt. Köztük néhány Planet Hulk képregényt. De azért maradt még pár darab olyan is amit nem tudtam beszerezni. A Kingpin Pókfej kiadványa viszont nagyon jó lett.
Ismerősök közül Farek-al, Kaine-el, Zoli79-el futottam össze és beszélgettünk. A többiekkel viszont elkerültük egymást. De mint mondtam nagyon jó volt, bár mintha kevesebben lettek volna, mint szoktak.
hegyitomi:
--- Idézetet írta: Zerit ---
--- Idézetet írta: hegyitomi ---Lesz valaki a HZs-től a holnapi képregényfesztiválon?
--- Idézet vége ---
egy jonehanyan kimentek, de ilyen kerdest maskor elobb kell feltenni
--- Idézet vége ---
b*****om Nem vittem magammal gempát és volt képük belépőjegyet szedni. Így kinmaradtam.
Galamb:
--- Idézetet írta: benya11 ---Csak nekem nem jeleníti meg a fórum a smiley-kat??
--- Idézet vége ---
Melyik skin-t használod? Nekem a Hzs-sen nem jelenik meg, de a másikon igen.
Zerit:
--- Idézetet írta: hegyitomi ---Lesz valaki a HZs-től a holnapi képregényfesztiválon?
--- Idézet vége ---
egy jonehanyan kimentek, de ilyen kerdest maskor elobb kell feltenni
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése