HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (796/1125) > >>

hegyitomi:

--- Idézetet írta: exactlee ---a Sugár meg Gödör beli nem börze volt...
--- Idézet vége ---

Az lehet. Az ügy szempontjából közömbös, hogy minek hívják őket.

exactlee:
a Sugár meg Gödör beli nem börze volt...

hegyitomi:

--- Idézetet írta: kaine ---
--- Idézetet írta: hegyitomi ---Nem vittem magammal gempát és volt képük belépőjegyet szedni.
--- Idézet vége ---
Figyelj, a helyszín egy kétszintes iskola volt, amit ki kellett bérelni egész napra, úgy ahogy van, plusz embereket a rendtartásra, asztalok pakolására, takarításra, egyebekre- szintén egész napra. Szerinted minderre sok volt egy majdnem jelképes 300 ft?

--- Idézet vége ---

Hát pont háromszázzal több mint amire számítottam a Sugár- és Gödör beli belépőjegyekhez képest. Ettől függetlenül még ezt is kifizettem volna ha feltüntetik a plakáton mivel akkor van nálam pénz. De mindegy így jártam.

kaine:

--- Idézetet írta: hegyitomi ---Nem vittem magammal gempát és volt képük belépőjegyet szedni.
--- Idézet vége ---
Figyelj, a helyszín egy kétszintes iskola volt, amit ki kellett bérelni egész napra, úgy ahogy van, plusz embereket a rendtartásra, asztalok pakolására, takarításra, egyebekre- szintén egész napra. Szerinted minderre sok volt egy majdnem jelképes 300 ft?

benya11:

--- Idézetet írta: galamb ---
--- Idézetet írta: benya11 ---Csak nekem nem jeleníti meg a fórum a smiley-kat??
--- Idézet vége ---
Melyik skin-t használod? Nekem a Hzs-sen nem jelenik meg, de a másikon igen.

--- Idézet vége ---
A HZs-s sint használom, mert ez jobban tetszik, mint a másik... De hát a smiley, az smiley, ezért lehet, hogy átváltom.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése