A ComicSquad elvileg a közvetlen #100 felettieket csinálja, bár mondjuk jobban örültem volna, ha a #101-el kezdik... na mindegy, sosival úgyis évek után jutottunk volna el oda, ha egyáltalán eljutunk majd odáig valaha. szpÁDI elvileg egyelőre csak a régi termést pakolja, nála én nem tudok arról, hogy lenne majd új. Legalábbis én még nem hallottam róla, és mintha fordítója se lenne hozzá. sosié a régi vonal, meg a jelek szerint néha bejönnek majd ilyen-olyan minik is. Meg persze azért előfeltétel nála, hogy legyen egyáltalán ideje beírni. Egyszemélyes oldalnál eléggé látszik, hogy mikor van.
A Kingpint (ami gyakorlatilag kaine egymaga) kétlem, hogy rávehetnénk arra, hogy aloldal szintjén is csinálja, mert azért mégsem teljesen legális ez a honosítósdi, de ezt már itt-ott kitárgyalták elégszer. Ám az már nekem is egyre inkább úgy tűnik, hogy az volna a legjobb, ha a Pókembereket egyetlen oldal alá gyűjtenénk (mert hiába van sok füzet, ha egyszer nem sok honosító foglalkozik vele, és nincs is rá tengersok idejük), ehhez jó volna megdumálni szpÁDÁMent vhogy, hogy ha már összebarkácsolta nagy nehezen az oldalát, hadd használjuk ki teljes gőzzel. Fórumot meg már talán tényleg át lehetne irányítani a blindalfred-re.