HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
pepo05:
Undorító népség!
horjb:
off:
Ezen a linken fenn van egy csomó magyar panini, semmices pókember, x-men, grafield+egy csomó HZs-s comics!
Ez tényleg kemény!
Szóval éppen a pókember 2 őt akartam letölteni amikor ráakadtam ere a szépségre. Majdnem kiestem a székből.
beigli69:
Hát ez valóban gáz. Ha valaki csak ennyire tartja a hazai kiadók erőfeszítéseit az csak simán @&Đ#>#đĐ&@%!+! !
Sepi:
Én is köpni-nyelni nem tudok. Azt már eddig is tudni lehetett, hogy az itteni Star Wars képregények, mit ad isten, felkerültek a torrentre. De hogy erre mi szükség volt, arról fogalmam sincs. Hiszen elég volna csak ide kattintani és letölteni a képregényeket. Ahogy olvastam ezt az egyik srác meg is jegyezte. Viszont a másik fele, hogy a nyomtatásban megjelent képregényeknek úgy látszik elég sok hazai sírásója van, hiszen így biztosra vehetjük, hogy ha ez így megy tovább, akkor sok magyar képregényt nem tarthattok a kezetekben. Egyszerűen hányni tudok ettől a felfogástól. Áh, nem is idegesítem tovább magam ezen.
Szerencséra ahogy néztem az ottlévő linkek már mind halottak, így legalább már többen nem fogják letölteni.
talgaby:
--- Idézet ---off:
Ezen a linken fenn van egy csomó magyar panini, semmices pókember, x-men, grafield+egy csomó HZs-s comics!
Ez tényleg kemény!
--- Idézet vége ---
Nos... határozottan próbálok ellenállni a kísértésnek, hogy regisztráljak oda és elküldjem a jó k* anyjába a kis töltögetőkkel együtt, amikor azok még ott közlik is, hogy tuti nem hajlandóak kiadni hat nyamvadt százasz, ha a seggük alá tolják a scant. A HZS-s képregénylopás, meg külön élvezet, a file-megosztókkal ellentétben még annyira se volt képes, hogy kiírja, honnan vannak. De hogy én hogy utálom az ilyen sz-- szemeteket.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése