HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Daredevil:
Szerintem Batman. Fenegyerket köti a jogba vetett hite. Batmannél ilyennel nem kell számolni.
Egy kis önreklám: A Exiles-fan-fic-en befejeződött Hyboria című Exiles sorozaton első, hatrészes története és elkezdődött a James Demon című sorozatom, amit az Odaát ihletett.
Galamb:
--- Idézetet írta: talgaby ---Bulldózer (régen),
--- Idézet vége ---
Szóval Buldi gyengébb lett mióta a jófiuk csapatában van, mi? Ez engem úgy zavar, hogyha valaki átáll a másik oldara, egyből nem lesz olyan nehéz ellenfél.
Amúgy, ha már összehasonlítunk, az engem mindig érdekelt, hogy Batman és Fenegyerek közül ki a "vérszomjasabb", ki bánik keményebben az ellenfeleivel? Vagy nagyából egyformák?
Taiy:
sziasztok!
A ToC forumon egy pályázat indult melyben egy hőst kell rajzolni egy program segítségével. Akit érdekel a dolog az jelentkezzen a honlapon: www.tocforum.try.hu
Nyerni is lehet dolgokat!
talgaby:
Nem a Hulk, Ultron miatt lett gyengébb, de a lényeg ugyanaz...
pepo05:
Pfff..ez nagyon gáz. Pont ez volt a lényege Sentrynek, hogy egy hipertáp karakter, aki mégis olya könynne sebezhető, mert önmaga ellensége. Most a nagy Hulk miatt lefokozzák....marhaság. Nekem alapból nem tetszik ez, hogy most jön Hulk, mert mérges és mindekit lezúz...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése