HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (777/1125) > >>

Nitro:
Thor úgy lehet erősebb Hulknál, ha az erőövét használja, ami megduplázza az alapból sem kevés erejét.  Amúgy nekem az ilyen "erős" figurákból Gladiátor a kedvencem. Igaz, hogy ikszeken kívül nem sok mindent olvasok, de még soha nem láttam, hogy elkalapálták volna.

talgaby:
A Savage She-Hulk, aki régen nagyon tombolt, 100-as, az tépte szét a Víziót is. A Lény jó ideje 100 felett van - bár nem sokkal -, talán az első variációja volt 70-es még. De akkor nem bírta volna a Hulk ellen egyáltalán, az a legnyugodtabb verziójában 70-es, márpedig a Lény egyszer kiütötte a dühödt Hulkot is. Titánia pedig manapság egy szinten van a Lénnyel (ez a megtiszteltetés Tundráé lett volna, de ő eltűnt és ráfogták Titániára... lehet, hogy csak egy írói/szerkesztői tévedés, nem tudom... sose tudták eldönteni hivatalosan, hogy az a kettő közül melyik is az erősebb). Namorról köztudott, hogy a vízben még a Hulkkkal is simán bírja a pofozkodást, a Lénnyel gyakorlatilag pillanatok alatt végzett víz alatt (és nem a levegőt paszírozta ki a tüdejéből, szimplán lecsapata, mint vak a poharat). Thor meg egyébként nem lehet erősebb a Hulknál. Lehet, hogy a Lee-korszakban úgy volt, mára azonban más a helyzet. Nyers fizikai erőre a Hulk a legerősebb mind közül most már (a Sentry-t a többi képessége tette hihetetlenül erőssé).

kaine:

--- Idézetet írta: talgaby ---Fizikailag legerősebb... lássuk, 100+ kategória a Sentry, Hulk, Förtelem, Amazon (vad Amazonként) Thor, Vasember, Zeusz, Namor, Kolosszus, Bulldózer (régen), Nefaria gróf, Gladiátor, Sárkányember, Lény, Tundra, Titánia,
--- Idézet vége ---
Biztos jobban képben vagy manapság, de én a régi erőszintekre emlékszem és ezek közül nem sok volt 100-as, főleg nem 100+-os.
A Hulk 100, dühösen 100+. Az Amazont 70-re írták mindig, ahogy a Lényt is. Namor, ha 100-as lenne, mennyi ideig tartott volna a bunyója Pókemberrel a kiadások elején? Mert Namor megcsapta Pókembert, ellentétben a Tűz Urával. Titánia is gyanús, hogy nem volt annyi régen.
Thor valóban az, a Silver Surfer is, Bulldózer is, ezekről én is úgy tudom.
Mellesleg Stan Lee szerint a legerősebb nem a Hulk, hanem Thor.

--- Idézet ---Rozsomák erőszintje hivatalosan vhol az "éppen az emberi maximum fölött" van, tonna alatti.
--- Idézet vége ---
Ja, Rozsomák sehol sincs.

talgaby:
Bulldózert igazság szerint a CoMoron olvasható Nyolcadik nap óta gyengítik Öösszebalhézott Cytorakkal, aki így büntette), bár a leglátványosabb tényleg akkor volt, mikor hirtelen felhívta az X-eket és beállt ideiglenesen a csapatba...

Taiy:
Tudnátok adni beíró progikat amik jók?ű

kösz

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése