HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Kozi:
Helló mindenki!
Végre találtam egy olyan fórumot, amin reagálnak az emberek az oldalunkra (speciel Képregény Kedvelők Klubjában myVIP-en semmi reakció nem volt ). Örülök, hogy tetszenek az oldalon található rajzok és ígérem, hogy megpróbálunk minnél fordulatosabb, ötletesebb sztorit írni (a történet elég kacifántos és izgalmas szerintem). A manga beütéssel kapcsolatban: a Hellsing c. anime befigyel Az első számmal várni kell még egy kicsit, de szerintem megéri. Mindesetre kösz mindenkinek a bíztatást. Szerintem, ha frissítünk valamit is az oldalon, ide mindenféleképpen beírom...
Addig is használjátok nyugodtan az oldal fórumát, ha gondoljátok: Bloodlust
talgaby:
Majdnem a másik topicban írtam, de jó, hogy itt is itt van...
Marhára tetszik. Amatőr képregény(-vázlat)hoz képest nagyon jónak ígérkezik. Eleinte azt hittem, megint vmi vámpíros akármi, de egy ügyesebb sztorival lehetnek még belőle naggggyon jó kis dolgok is...
Troll:
Nekem is tetszik... Mintha éreznék egy kis anime-s (vagy mangás...) beütést is? (A+, TriGun, Cowboy Bepop, stb.)
Kíváncsi vagyok mi lesz belőle... Remélem a sztori is érdekes lesz.
(szvsz ilyen esetben akár fel is dolgozhattok valami jó kisebb novellát.)
Daredevil:
Egész érdekes. Remélem mihamarabb kihoztok belőle valamit.
Kozi:
Sziasztok!
Akit érdekelnek a képregények azok figyelmébe ajánlanám oldalunkat a http://bloodlust.extra.hu -t, ahol haverommal közösen készített comics-ot tekinthetitek meg. Az oldal galéria részében a készítés folyamatát követhetitek nyomon és majd az elkészült számokat is itt olvashatjátok. Ez egy vámpíros-farkasemberes-harcolós-véres képregény lesz. Az építő jellegű kritikákat szívesen várjuk erre a címre: bloodlustcomics@vipmail.hu !
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése