HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (762/1125) > >>

exactlee:
Sepi nitrot megtaláltad? Mert egy csomószor keresett. Mellesleg nem volt rossz a börze, lehetne ilyen gyakrabban is.

Sepi:
Idén szerintem pont fordítva volt. De ne csak a börzére menj el, jövő hónapban lesz a Hungarocomix is. Igaz, azon csak a kiadók lesznek jelen, de azért az is nagyon jó szokott lenni.

Kozi:
Nekem ez volt az első börzém, eddig nem voltam még hasonlón, de a következőkben már biztos nem fogok kihagyni egyet sem    Már most várom a tavaszi börzét, remélem hasonlóan jó lesz a kínálat! Bár máshol azt olvastam, hogy a tavaszin pangás szokott lenni, alig van ember, vagy legalább is kevesebb, mint az őszi börzéken. Na remélem nem így lesz

Sepi:
Nos, egy kis élménybeszámoló azoknak, akiknek nem sikerült kijutniuk a börzére.
Szokás szerint nagyon jó volt és nagyon sokan voltak, bár mintha ezen a börzén jobban hozzáfértem volna a pultokhoz, most nem lehetett azt érzékelni annyira, hogy olyan nagy tumultus lett volna egy-egy jobb asztalnál. Képregényekből szokás szerint ismét nagy volt a választék, mindenki találhatott magának olyat amilyet szeretett volna, plussz a magyar kiadók sem voltak restek, hiszen szinte mindenki kiadott valami olyat amit minden képregényrajongónak kötelező megvennie. Nekem is sikerült sok olyan képregényt beszereznem amit kerestem, plussz amit majd honosítva is viszontláthattok az oldalon. Viszont legnagyobb bánatomra WWH és Planet Hulk képregényekből nem találtam  . A WWH-ból is csak olyanokat, amelyek a mellékszálhoz tartoznak és amelyek nem annyira jók. Sebaj, remélem majd a következőn könnyebb lesz ezeket beszerezni.

Taiy:
Elwood!

Akkor bocs a téves infóért, csak arról volt szó régebben, hogy nem tudjátok folytatni.

Bocs még1x

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése