HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (760/1125) > >>

talgaby:
Nos... nem.

Daredevil:
Én a középen álló intellektuális kinézetű fiatalembernek tippelnélek.

Nitro:
Muhaha, a papparazzi leleplező fotói!  

talgaby:

--- Idézetet írta: Nitro ---Te is kinn voltál?    Élőben láthattalak volna?  Afene. Erről is lemaradtam...  
--- Idézet vége ---
Heh, annyira azért nem igyekeztem mindenkinek bemutatkozni, jobb a névtelenség (bár Sepi kirakta a csapatfotót a 'Tom fórumára, szóval már buktam a dolgot... )

Kozi:

--- Idézetet írta: Sepi ---Idén szerintem pont fordítva volt. De ne csak a börzére menj el, jövő hónapban lesz a Hungarocomix is. Igaz, azon csak a kiadók lesznek jelen, de azért az is nagyon jó szokott lenni.
--- Idézet vége ---

Én eddig nem voltam HC-n, de sajna a börze kimerítette a tartalékaimat, így megszorítások lesznek a képregények terén is    Nem baj, a szerzeményekkel el leszek még egy darabig! Szerintem én úgysem találnék magamnak való képregényt a HC-n, de majd egyszer lehet arra is elmegyek. Mindenesetre számoljatok be arról is, hogy milyen volt, legalább megtudom, hogy kár volt-e kihagynom.
Más: ha valaki szeretne banner-t cserélni, akkor állok rendelkezésére, a http://bloodlust.extra.hu -n most indítottam egy külön oldalt erre a célra. Írjatok privátba, ha érdekelne a dolog!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése