HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Kozi:
Sziasztok!
Ide még nem linkeltem be, ennek most jött el az ideje Íme a Bloodlust 1. számának borítója, remélem tetszeni fog :
Az első szám borítója, klikk ide!
Galamb:
Daredevil:
Ugye. Fogadjunk Michael Jackson volt a figura tervezője.
Galamb:
Köszi szépen, én is úgy csináltam, de valamiért nem működik, majd még megpróbálom másik gépen, hátha úgy működni fog (mondjuk egy videa-s videót fel tudtam rakni, legfeljebb azt hagyom fent.)
Úú Daredevil, ez dúrva.
Kozi:
--- Idézetet írta: galamb ---Nem tudjátok véletlenül, hogy iwiw-re csak olyan videót tehetek fel a youtube-ról, amit előzőleg én tettem fel? Mert bármilyen embed forrást másolok be, azt írja ki, hogy hibás. Előre is köszi annak aki válaszol!
--- Idézet vége ---
Nekem működött a youtube-os videóval, amit belinkeltem (azt nem én töltöttem fel, hanem találtam és bemásoltam a kódját az iwiwbe). Gondolom a nyitó <object> TAG-től a bezáró </object> TAG-ig másolod be a kódot... Ha így csinálod sajna nem tudom miért van a hiba, nekem működött. Az iwiw-en ki van írva:
Az iWiW jelenleg az alábbi
szolgáltatók videóit engedi beágyazni (embeddelni) az oldalba:
* Videa (www.videa.hu)
* YouTube (www.youtube.com)
* Google Video (video.google.com)
Mivel te youtube-os videót akarsz belinkelni, akkor elvileg működnie kellene (esetleg, ha azóta törölték a videót az oldalról, azért írhat esetleg hibát. Ha nincs törölve és a kódot is jól tetted be, akkor az iwiw-vel van a gond
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése