HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
talgaby:
Tudom, tudom, tudom és elvileg a tpb is és tudom. A Kneten elég sokat beszélgetünk azért. A Hungaron elvileg már mindketten ott leszünk. Elvileg. És azért köszi.
dr samson:
--- Idézet ---Igen, a C4A. És ezt a hírt én már sajna csak akkor hiszem el, ha ott látom a monitoron a scant. Több, mint két éve csak ígérgetik ezt a minit.
--- Idézet vége ---
Ideje lenne összeismerkedned Nihillel. Az még hagyján, hogy ő fordítja, de azt hiszem meg is van neki az összes eredetiben (legalább is egyszer nekem hozot megmuatni pár darabot, de nem nagyon izgatott fel...). Ja és ő is szegedi...
FaNaTiC:
Ez jó is, meg rossz is. Nekem átlagban havi 5-10 rugóm megy el képregényekre, ami szerintem nem kevés, tekintve az itthoni fizetési viszonyokat. Ráadásul a sok crap mangát nem is veszem. A jó benne az, hogy van már némi választék, habár az igazán jó történetek még mindig váratnak magukra. Angolul én is nagyon ritkán veszek képregényt, csakis a legjobbakat.
Erre az évre a sok megjelenés miatt külön költségvetést kellett beterveznem, amire korábban nemigen volt példa. (Régen, a semic aranykorában, pont emiatt kellett leállnom a képregényekkel, mert a zsebpénzből nem futotta mindenre.)
talgaby:
Fél évi spórolt pénz a börzén megy el, angol tpb-ben nem is álmodok. Szomorú vagy nem, ez van. Plusz azt ezerszer hamarabb meglátom, mint a valósat, ami rendelés esetén is a fene tudja, mikor érne át az óceánon.
exactlee:
Azért az picit szomorú, hogy egyből scanben gondolkodsz.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése