HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Spuri:
csendesen jegyzem meg hogy egyre jobban jobbra tendálunk, nemde Daredevil?
Daredevil:
Még egy földimmel találkozok itt a fórumon. De kicsi a világ. Üdv a sorainkban.
Nitro:
Nem akarok senkit se visszariasztani, meg beleszólni a nagyok dolgába, de így tényleg hamar meg fogunk unni, ha mindig minden hozzászólásra beidézed az egész közvetlenül előtted elhangzott mondókát.
Ettől eltekintve üdv!
Jolly Jack:
Bizony, bizony összefutottunk már nem egyszer az általad említett topicban a K.net fórumán.
Egyébként a Charaxon található képregény honosításokat olvastam, és a matinét is szoktam nézegetni. Köszönet érte, és természetesen a Hálózsákon olvasható képregényekért is köszönet!
A fúziótokról, már ami a Hálózsák és a Charax összeolvadását illeti, korábban már olvastam róla. Nézegettem a "Tervezett képregény honosítások" topicot a K.net fórumán. Azt kell mondjam, hogy Batman képregényekben nem lesz hiány. Valamint ha jól olvastam a JLA: Tower of Babel (JLA v3 43-46) is ott van a tervezett honosítások között. Az egy nagyon jó sztori. Biztos, hogy szeretni fogják az olvasók, akárcsak a többi honosítást.
Szóval nagyon jó úton jártok srácok. Csak így tovább!
Spuri:
Hahó Jolly Jack!
Azt hiszem mi már többször összefutottunk a K.net fórumán a Batman Begins/Dark Knight topicban
Örülök, hogy ide is betaláltál
És ha már itt vagy, hadd szabadjon két ingyenreklámot megeresztenem számodra (és persze minden DC rajongó számára)
1. Ha szereted a DC rajzfilmeket, látogass a Zsák-Charax matinéra!!! Ott hetente találhatsz magadnak valami ínyencséget A matinéhoz úgy juthatsz, ha a főoldalon a jobbszélső oszlopban a "Figyelő"-banner alatti képre kattintasz
2. A hamarosan teljes egészében a Zsákba költöző Charax oldalt ajánlom figyelmedbe, ahol szintén találhatsz magadnak némi DC-anyagot
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése