HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (75/1125) > >>

Sepi:

--- Idézetet írta: Micho - 2016. Szeptember 18., 12:03:57 ---Na igen, már maga az "újságos bódé" feeling is hogy hiányzik. Tök izgalmas volt keresgélni minden hónapban az új számokat az oldalán...  :cool:

--- Idézet vége ---
Eleinte én is keresgéltem az újságok között, többször körbejárva a bódét, és csak utána kérdeztem, hogy van-e a keresett képregényből.  :D

Amúgy jó a videó, bár én azért külön választottam volna a 80-as és a 90-es éveket. Viszonylag egész jó képet lehet festeni az akkori képregényes kínálatról. Ahogy a 80-as évek végén eleinte csak pár egyszerű gyerekképregény jelent meg (például a Móra kiadó féle Tom & Jerry-t hiányoltam is a videóból, meg talán az Alfát se láttam  :headscratch: ), aztán azok szépen bővültek, majd 89-ben "berobbantak" a szuperhősök és azoknak a képregényeknek hogyan bővült a kínálata a 90-es évek közepére, egészen a nagy megszűnési hullámig.

Így utólag visszagondolva, hihetetlen élmény volt ezt akkoriban átélni.  :D

Micho:

--- Idézetet írta: Intruder - 2016. Szeptember 17., 23:48:10 ---Felszállás a nosztalgia vonatra! ;)

--- Idézet vége ---

Tü-tűűű  :lol:
Na igen, már maga az "újságos bódé" feeling is hogy hiányzik. Tök izgalmas volt keresgélni minden hónapban az új számokat az oldalán...  :cool:

Intruder:
Felszállás a nosztalgia vonatra! ;)

keildavid:
Nekem is megnyitotta. Nem tűnt vírusosnak. De ezt én se értem.

Farek:
Nekem tegnap este megnyitotta. Lehet, hogy máris vírusos vagyok? :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése