HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Nitro:
--- Idézetet írta: Sepi ---Én tavaly vettem egy műfenyőt és azóta is azt használom. Jó, csak a fenyőillat hiányzik.
--- Idézet vége ---
Lehet akasztani rá fenyőillatú wunderbaumot!
Az igazi fenyővel az a baj, hogy még augusztusban is szoktam találni tűlevelet porszívózáskor...
Galamb:
Minálunk a fa általában alapban kicsit görbe, mindig otthon vesszük észre! Egyszer vettünk egy túl nagy fenyőt, a tetejéből rendesen le is kellett vágni, mert a plafonnál már elhajolt, meg a konyhasztal tetején állva díszitettük!
Jolly Jack:
A faragás nálunk is jó műsor szokott lenni.
Az Öregem mindig 23-án faragja be a fát. Másnap, amikor megnézzük, mindig tök ferdén áll a talpban. Olyankor mindenkit elzavarok és kifaragom normálisan. Mivel baromi nagy és nehéz fenyőt szoktunk feldíszíteni, ezért általában az ablakon keresztül dobjuk be. Azonban idén egy normand fenyőt fogunk teljesen feldíszíteni, ami állítólag nem szúrós és nem potyog róla semmi.
Galamb:
Mondjuk az a röhej, hogy folyik rólam a víz, mire hazacipelem a fát (tőlünk pár utcával odébb szoktuk venni, kocsink nincs), szenvedünk a faragásával, meg telebökdösi az ember tenyerét, mégis minden évben hajlandó vagyok a procedúrára. úgy látszik az ember már csak ilyen, van egy-két hülye szokása.
Sepi:
Én tavaly vettem egy műfenyőt és azóta is azt használom. Jó, csak a fenyőillat hiányzik.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése