HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
talgaby:
Nem azért, de a JLA-rajzfilmben is benne volt az eredete, és azt még le is fordították...
Blood egy lovag volt Camelotban, akit elszédített Morgan Le Fay, és segített neki elpusztítania a várat. Merlin ezért büntetésből egyyéolvasztotta a lelkét az Etrigan nevű démonnal.
Aztán jött egy retcon, amit talán retconoltak, hogy Etrigan egy démon volt, aki egy incifinci hiba miatt emberi lelket kapott, és a démoni alakját csak sürgős vészhelyzetekben (magyarán amikor felbukkan bármilyen ok miatt egy képregényben) veszi elő. MOst gőzöm sincs, éppen melyik aktuális...
exactlee:
Ilyen apró részletkérdések tisztázására ssjnos kénytelen leszel az agyadat a wikipediával erőltetni, mert nekem nincsenek bővebb isemreteim a szóbanforgó szereplőről, mivel én csak a hitmen széria vonatkozó részeiből ismerem, ill a The Demon sorozat Hitmannel kapcsolatos pár számából, és a két részes Loboval közös sztorijából ismerem.
Daredevil:
Tartalmasnak elég tartalmas volt. Arra nézve van valami információd, hogy miként költözött belé a démon?
Amúgy köszönet a segítségért.
exactlee:
Blood egy mágus, aki egyfajta szimbiózisban van az Etrigan nevű démonnal (bebörtönözte valahova, tán az elméjébe de ebben így hirtelen nem vagyok biztos), és amikor szükség van rá helyet csereberélnek.
Ez rövidnek elég rövid, de hogy tartalmas-e? Ennek a megválaszolását a kedves olvasóra bíznám.
Daredevil:
Egy kis segítséget kérnék a jónéptől. Valaki tud nekem adni egy rövid, de tartalmas leírást a Jason Blood nevű DC-karakterről? A Wikipedián már próbálkoztam, de a töméyn angilba belefájdult a fejem.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése