HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Sepi:
--- Idézetet írta: Intruder - 2016. Szeptember 21., 14:19:42 ---Én is kerestem a kirakatban az előző számban beígért füzet borítóját. :) Bár én a Semicnél előfizető voltam, szóval nekem a postás hozta ilyen barna, alul-felül nyitott, boríték izében a képregényt. Volt, hogy olyanokat is kaptam szép számmal, amire elő se fizettem: Marvel Extra, X-men, Batman&Superman, vagy még egy példányt a Transformers-ből. :D
--- Idézet vége ---
Én sokszor szerettem volna előfizetni a képregényekre, de sajnos erre gyerekkoromban soha nem került sor. Egyrészt a szüleimtől nem tudtam kikönyörögni, hogy adjanak annyi pénzt, másrészt meg én is sajnáltam volna annyi pénzt egyben kiadni. Csak amikor már elmentem dolgozni, akkor fizettem elő, de pechemre akkor már csak a Pókember volt az egyetlen értelmes sorozat amire lehetett, és persze ahogy befizettem a csekket meg is szűnt, csak később az újraindításnál fizettem elő rá. De abban az időben én is mindig amikor elmentem az újságos mellett, akkor természetesen megnéztem és ha láttam, hogy ott van a képregény, akkor rohantam is haza, hogy megkeressem a postaládában.
--- Idézetet írta: Farek - 2016. Szeptember 21., 14:28:05 ---És emlékszem, mekkora sokkot kaptam, mikor a régi Semices Pókember 128. részét már égre földre kerestem hónapok óta, és erre egy újságos mondta, hogy megszűnt a kiadvány... :O
--- Idézet vége ---
Nekem abban pont az volt a sokk, ahogy említettem is, pont akkor döntöttem el, hogy előfizetek a sorozatra (talán még pont a 127-es számban volt a csekk), és a képregény helyett egy levelet kaptam a kiadótól, hogy megszűnt a sorozat. :( Így választhattam, hogy a pénzt kérem vissza, vagy beszámítják az előfizetésem valami másra.
scaurus:
Hát, nem tudom.
Nekem igen gyakori élményem volt (nemcsak képregénnyel), hogy egyik reggel "még nincs", másnap reggel a "már nincs" a válasz.
Így nem sajnálom és nem is nosztalgiázom a bódés korszak elmúlásán.
Farek:
--- Idézetet írta: Sepi - 2016. Szeptember 19., 18:57:42 ---
--- Idézetet írta: Micho - 2016. Szeptember 18., 12:03:57 ---Na igen, már maga az "újságos bódé" feeling is hogy hiányzik. Tök izgalmas volt keresgélni minden hónapban az új számokat az oldalán... :cool:
--- Idézet vége ---
Eleinte én is keresgéltem az újságok között, többször körbejárva a bódét, és csak utána kérdeztem, hogy van-e a keresett képregényből. :D
--- Idézet vége ---
Tényleg az volt a legjobb. Sok csalódás után - még nem jött meg - mekkora élmény volt meglátni, hogy "igen, végre megjelent"!
És emlékszem, mekkora sokkot kaptam, mikor a régi Semices Pókember 128. részét már égre földre kerestem hónapok óta, és erre egy újságos mondta, hogy megszűnt a kiadvány... :O
Intruder:
--- Idézetet írta: Sepi - 2016. Szeptember 19., 18:57:42 ---
--- Idézetet írta: Micho - 2016. Szeptember 18., 12:03:57 ---Na igen, már maga az "újságos bódé" feeling is hogy hiányzik. Tök izgalmas volt keresgélni minden hónapban az új számokat az oldalán... :cool:
--- Idézet vége ---
Eleinte én is keresgéltem az újságok között, többször körbejárva a bódét, és csak utána kérdeztem, hogy van-e a keresett képregényből. :D
--- Idézet vége ---
Én is kerestem a kirakatban az előző számban beígért füzet borítóját. :) Bár én a Semicnél előfizető voltam, szóval nekem a postás hozta ilyen barna, alul-felül nyitott, boríték izében a képregényt. Volt, hogy olyanokat is kaptam szép számmal, amire elő se fizettem: Marvel Extra, X-men, Batman&Superman, vagy még egy példányt a Transformers-ből. :D
Aldarion:
Én azt figyeltem, hogy a sima Alien és Terminator kiamardt a felsorolásból, pedig a Szukits azokkal is bepróbálkozott a Predator és az Aliens vs. Predator mellet...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése