HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Farek:
--- Idézetet írta: Wearwolfff - 2016. Szeptember 29., 10:26:38 ---Nagyban festem a házat kívül. Eresz alatt felül, létrán állva. Macsek felmászik a létra tetejére hozzám. Hozzádörgölőzik a felhoz. Tiszta sárga festék lett a macsek oldala, Szerintetek? Most használjam ecsetnek a macskát? :brow:
--- Idézet vége ---
Simán. Legalább a szomszédok is hallani fogják, hogy dolgozol. ;D
Wearwolfff:
Nagyban festem a házat kívül. Eresz alatt felül, létrán állva. Macsek felmászik a létra tetejére hozzám. Hozzádörgölőzik a felhoz. Tiszta sárga festék lett a macsek oldala, Szerintetek? Most használjam ecsetnek a macskát? :brow:
KiD:
Nekem még olyan emlékeim is vannak egyes képregényeknél, hogy melyik újságárusnál láttam először. De aztán nem ott vettem meg ugye, mert nem volt időm, pénzem, lehetőségem, hanem...
Meg hogy messziről mit hittem, hogy mi van a címlapon, de nem is az volt. Pl. emlékszem, hogy messziről láttam a Transformers 22. számának borítóját, amikor a suliba mentünk vissza a reggeli úszásról, és tök izgatott lettem, mert még a címlapon is az volt, hogy Optimusz felugorva bepancsol valakinek egy hatalmasat... de aztán délután kiderült, hogy csak letérdelt, hogy megadja magát.
Micho:
--- Idézetet írta: KiD - 2016. Szeptember 25., 09:57:54 ---Én szinte minden képregényemre emlékszem, hogy mikor, milyen újságárusnál vettem. :cool:
--- Idézet vége ---
Én leginkább a korai számokra, amihez legtöbbször valami családi nyaralás, vagy kirándulás kötődik. Pl. a Pókember 26, 39-es számait a Balatonon vettem, ilyesmi. Még az áruház képe is bevillan, a sok vízipisztollyal, gumilabdával, úszógumival, stb :cool:
De néhány számot tényleg én is tudok, melyik újságosbódéból szereztem be ;)
Basszus, beugrott, hogy akkoriban volt egy pókemberes vízipisztolyom is. Sima csőalakú, amilyen a '90-es évek elején volt, felszívtad a Balatonból a vizet és kitoltad. Asszem a Pókember figura az elejére volt rajzolva, és mintha egy hálópajzsot tartott volna maga előtt. Most nézegetem, de nem találom a képkeresőn... valószínű kései szocreál termék lehetett.
KiD:
Én szinte minden képregényemre emlékszem, hogy mikor, milyen újságárusnál vettem. :cool:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése