HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (717/1125) > >>

Gabe:
Nem tom' :D
De ha megnézed, akkor a linkben az én "my opera"-s nickem is fel van tüntetve. Íme az elméletem:) : ha valaki ezen keresztül tölti le, vagy jut el az oldalhoz, akkor gondolom 
 ez valamilyen módon hozzá adódik a profilomhoz. És mivel állandóan van valami ajándékszórás, akkor elképzelhető, hogy az így gyűjtött piros pontokat betudom majd váltani  ajándékra (bár eddig a cuccok majdnem mindig free-k voltak, mármint úgyértve, hogy csak igényelned kellett, és küldték is postán). Vagy nem tudom... Viszont ajándék címén ne túl komoly dolgokat tessék érteni, hanem "csak" ilyen kawai kütyüket: operás toll, karpánt, poló, (bár ezért már meg kell dolgozni :) ) stb.
Különben meg csak azért terjesztem az igét, mert bírom ezt a böngészőt

talgaby:
Bérletet?

Schmatzy:
Te Gabe, mit kapsz az Operától ezért a linkért?

Predash:
Igazából lehet, csak az a gáz hogy telefonnal fényképezek( egy 2.0 megapixeles cybershottal, szóval sztem egyáltlaán nem vészes,csak sokat kell szöszönli.) Viszont amikor tudom, le fogom nyúlni a párom fényképezőjét meg gyártok valami kis házi állványt  Hatalmas megtiszteltetés lenne amúgy  

Spuri:
ha fényképekből rakod össze, nem akarsz inkább egy filmet összedobni? az sokkal hangulatosabb lenne, és még a matinén is vetíthetnénk!  Tudom, hogy macera, de hátha kedvet kapsz hozzá!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése