HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (709/1125) > >>

Gergöke:
Spuri gondolom már sokan mondták elöttem,de az oldalad nagyon király vicces és ötletes szép munka:)  :

Spuri:
(Most a hozzáértők ki fognak röhögni...)Én Trust digitáblát használok. Nem a legjobb, de a célnak megfelel. Ha nem is tökéletesen. Szerintem olyan 18-20 ezer körül járhat most az ára... Nem tudom. Annyit viszont mindenképpen megér. Én már két éve nyúzom és még nem kellett rá panaszkodnom, de hozzáteszem, komoly dolgokat nem szoktam vele csinálni. Csak ami a Charaxhoz szükséges.

Gergöke:
UH és Uh megnéztem a progit a neten de az ára már sok mindent elmondott kezdetnek Illustrator CS3 MAC Teljes IE: 232.560 Ft  persze ma már mi kerül olcsoba.Sajnos a kis kapus megoldásra nem találtam rá ha értjuk,mire célzom:D
Ha valaki nagyon ért a rajztáblákhoz és tud egy igazán célra megfelelö és árilag elfogatgató darabot ajánlani azt is megköszönöm legfeljebb nem eszem  pár honapik:)

elwood:
Hát én még csak most kezdem tanulni a számítógépes grafikát, de úgy látom, hogy a Photoshop inkább a képek manipluálására való. Színekkel is lehet persze babrálni benne, de ami igazán erre való az az Adobe Illustrator. Bővebb megfejtést még nem tudok mondani, mert azt a progit később (jövőre?) vesszük, de én ezt így hallottam az okosoktól.

Azt tudom, hogy minden színt általában layerenként visznek fel a profik, és minden nagyobb  egységhez kapcsolódó layert (szem, arc, láb, ég, föld, ház, stb) külön mappába csoportosítanak. Brutális babramunka tud lenni a színezés, nem csoda, hogy külön ember szokta csinálni.

Gergöke:
Igazad van ,de nem is mondtam kész vagyok veluk:) csak hogy sok ötletem van.Sok munka és macera van velük,de igyekszem.Te milyen táblát ajánlasz  ilyen célokra?Félre értések elkerülése véget én azért nem Marvel univerzumot akkarok megalkotni.Legtöbb sztorim vagy a valo világban vagy egy jövö beliben van.Sokat kell még tanulnom a képregény készitésröl meg ezekröl a dolgokrol még az amatör alatt vagyok csak imádok rajzolni és szeretném a kellemeset a hasznosal össze kapcsolni

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése