HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (71/1125) > >>

hegyitomi:

--- Idézetet írta: rico74 - 2016. November 27., 09:32:02 ---
--- Idézetet írta: hegyitomi - 2016. November 26., 23:33:01 ---Sziasztok

Én a jean dufaux szüzek erdeje című sorozatot keresném. Anno a Co-mix honosította de az megszűnt. nem tudjátok hol lehet? :)

--- Idézet vége ---

Szia!

Mindössze egyetlen rész készült el az egyébként összesen 3 részes történetből. Nem kizárt hogy mivel nem kívánta senki sem folytatni, simán lekerült a világhálóról, mint az már jó pár esetben megtörtént más honosító csapatok munkáival.
A Hzs. ill. az AllComics vette át egyébként a képregények döntő részét. Amit nem, az viszont elveszett a nagy közönség számára, ill. valószínűleg csak pár magánszemély archívumában található meg.

--- Idézet vége ---

Érdekes, amit írsz én nem is tudtam, hogy voltak képregények, amik az enyészeté lettek. Mondjuk én már kb 10 éve gyűjtőm a honosított és nem honosított képregényeket ezért vigyázok is rájuk mert tudom egyszer minden jónak vége szakadhat az oldalak meg eltüntetnek nemes egyszerűséggel. Szerencse ez ritkán történik meg azért. :) Szóval sajnálom,hogy nem folytatódott de ez esetben levadászom őket külföldiül. :)

rico74:

--- Idézetet írta: hegyitomi - 2016. November 26., 23:33:01 ---Sziasztok

Én a jean dufaux szüzek erdeje című sorozatot keresném. Anno a Co-mix honosította de az megszűnt. nem tudjátok hol lehet? :)

--- Idézet vége ---

Szia!

Mindössze egyetlen rész készült el az egyébként összesen 3 részes történetből. Nem kizárt hogy mivel nem kívánta senki sem folytatni, simán lekerült a világhálóról, mint az már jó pár esetben megtörtént más honosító csapatok munkáival.
A Hzs. ill. az AllComics vette át egyébként a képregények döntő részét. Amit nem, az viszont elveszett a nagy közönség számára, ill. valószínűleg csak pár magánszemély archívumában található meg.

hegyitomi:
Sziasztok

Sepi:
Volt már magyar vonatkozás, hiszen a Bosszúállók első részében a végén, amikor a földönkívüliekkel harcolnak, Fekete Özvegy mondja Sólyomszemnek, hogy "Pont olyan, mint Budapest". Valamint a Vasember első részében volt egy másik magyar vonatkozás, de az csak eredeti nyelven lehetett észre venni. Amikor Tony fogságban volt az elején, a két őr, akik vigyáztak az ajtójuk előtt, eredetileg magyarul beszéltek egymás között. A szinkronos verzióban ezt kicserélték egy másik szláv nyelvre.

Intruder:

--- Idézetet írta: Farek - 2016. November 01., 11:10:49 ---Az All-New Avengers 15. számából kiderül, hogy a rotrúviai nyelv nagyon közel áll a magyarhoz. Ugyanis amikor az emberek besegítenek a rotrúviai seregnek Fátum ellen, akkor az egyikük azt mondja, hogy "köszönöm, hősök", mire Darázs lefordítja Óriásnak, hogy "azt mondta, Köszönöm", és amikor Óriás visszakérdez, hogy beszél-e rotrúviaiul, akkor Darázs mondja, hogy nem, de a suliban fakultatív tárgyként a magyart választotta, de az elég közel áll hozzá!  ;D ;D :brow: :brow:

--- Idézet vége ---

Ez tök jópofa! :) Az MCU filmekbe is igazán betehetnének néhány magyar vonatkozást pl.: egy Stan Lee hortobágyi csikós cameot bogrács gulyázás közben.  :lol:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése