HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (696/1125) > >>

Gabe:
UPC?
Kőkeményen korlátozva van a p2p, így állandóan trükközgetned kell majd, ha maxon akarsz le- és feltölteni. Ha valami problémád van, akkor azt sokáig tart elintézni*, ugyanis marha kevés az emberük. Nekem pl egy külsős emberke jött bekötni még anno, de úgy megoldotta, hogy a havaromnak kellett végül ezt azt beállítgatni még pluszban, hogy müködjön is... Persze gondolom ez egyedi eset volt, de akkor is...  
Viszont sebességben jobbat tudnak nyújtani ugyan azért a pénzért mint a rivális, és a technológiai fölény is az ő javukra szól. Ugyanis a T már így is a maximumot hozza ki a rézkábelekből, míg a upc-nél még bőven van mód a sebességemelésekre (optikai kábeleket használnak). Ergo hamarabb fogsz nálluk sebességemelést átélni mint máshol.
Egyébként nemem éjszakánként jópárszor előfordult, hogy nem volt net nálluk. Persze ez még a sebességnövelések idején volt. Egyébként ezt leszámítva stabilnak mondhatóak.

Engem amivel feldühítettek, az még a light csomag 10GB-s forgalomkorlátja (korlátlannak hirdetett net mellett persze) volt. HA ezt elérted (ami nem nehéz), akkor 10%!-ra csökkenteték a sebességedet az adott hónap maradékára.

szerk.: *= 4-5 nap múlva válaszolgattak az emailjeimre, meg ilyenek

szerk 2.: mondanom sem kell, hogy cseberből vederbe estem: most T-online os vagyok  Persze csak egy évre tervezem, mert igazából a mobilos net érdekelne. Csak annak még hagyok idő, hogy kiforrjon, ami reméllem egy éven belül bekövetkezik, és már váltok is.

dr samson:
Hát most elvileg akcióban 2 hónapig ingyenes, utána meg 4400 ft-ért korlátlan (na persze nem a leggyorsabb fajtája) és ezért is gondolkodok rajta. Egyébként az otthoni adsl-n is van olyan, hogy 2 percig van net, majd 5 percig újra osztja az IP-t. És ez megy 3-4 órán keresztül is akár...

talgaby:
Speciel itthon is és fenn az albérletben is az van. Itthon régen volt egy kedves 2 hónapos korszak, amikor 5 percig volt net, aztán fél órát nem. Most már csak bizonyos napokon kapok ilyen kitüntető figyelmet a T-birodalomtól. Stabilnak viszonylag stabil, gyorsnak nem gyors, és rapidshare-rel se lehet trükközni a fix IP miatt, de ha nem akarsz egész éjszakékon át töltögetni, akkor a szegedi szolgáltató megteszi.
Bár szerintem itthon rohadt drága, fenn ue. pénzért korlátlan van, itt meg 2 gigás...

dr samson:
Egy kérdés: van valakinek kábelnetje otthon? Csak mert most gondolkozok, hogy  beköttetem az albérletbe és érdekelnének az esetleges pozitív/negatív tapasztalkatok.

Predash:
A viccekről jut eszembe, hogy nekünk van egy kib@szottul alternatív képregényes oldalunk
spherestomachpig.wordpress.com , lentről kezdjétek az olvasást. Ez többnyire Szabolcs megyei tirpákpoén áradat, voltak mások is, de azt inkább cenzúráztuk

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése