HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
talgaby:
Vegyünk neked egyet? Vkivel csak találkozol a HZs-sek közül...
Gabe:
Hmmm, a képek alapján nagyon hangulatosnak tűnik. Én szeretem a darkos dolgokat... Megjegyzem, egyáltalán nem gond a Fekete-fehér "szín", sőt... nekem úgy jobban tetszenek a képek (persze a galériából itélve). Ne érts félre, a színesek is jók, de ehhez a stílushoz ez jobban illik, szvsz (pl a Holló-t sem tudnám elképzelni színesben, de a Sin City-t se nagyon). Meg én amúgy is imádom az FF cuccokat . (az sem elhanyagolható előny a szememben, hogy mangás beütést kap a színek mellőzésével )
Én is szívesen befizetnék egy példányra, de valószínűleg tartom magam a személyes hagyományhoz (), és a börze ismételten kimarad.
Szerk.: légyszi! légyszi! mond meg ki az előadója a honlapon szóló zenének! Marhára tetszik!
talgaby:
Csak nagyon ne legyen túl tág fogalom az a "körül" az árban... akkor kispórolom jövő héten. A rajza ígéretes.
Kozi:
Sziasztok!
Már régebben is írtam ebbe a topicba (is), hogy készítünk haverommal egy képregényt, a címe: Bloodlust. Nemrég készültünk el az első számmal, a debütálás a március 30-ai börzén lesz. Bepróbálkoztunk az MKSZ pályázaton is, de sajnos nem nyertünk, így saját pénzből kellett kinyomtatnunk a képregényt, így teljes egészében fekete-fehér lett. Az ára 550 Ft körül lesz. Remélem sokan eljönnek a börzére azok közül, akik érdeklődtek korábban a Bloodlust iránt és sokaknak tetszeni is fog a képregényünk! Várunk mindenkit a jövő vasárnapi börzére!
Akik még nem ismernék, azoknak itt a weboldalunk címe: http://bloodlust.extra.hu
Bloodlust Team
u.i.: MacGyver nagyon ütős. Meg a fail-es képek is
cressains:
ezekről én is hallottam...
ez halálos...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése