HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
talgaby:
A pszichokinézis tudtommal bizonyított (bár nem kell képregényes szintre gondolni, kb. pingponglabda környéke), a telepátiánál meg a fene se tudja, elvileg ugye az emebrek a szeretteikkel kapcsolatos nagy bajokat régóta megérzik (dokumentáltan), de konkrét csevegésre még egypetéjű ikrek között se találtak bizonyítékot.
Mondjuk az egész témával az a baj, hogy Nyugaton is, Keleten is sok volt és sok is lesz a kókler, plusz manapság kész divat a paranormális tevékenységek felkapása ismét (ez vmi századfordulós betegség lehet az emberiségnél), és ha tényleg folyik vmi komoly tudományos kutatás a témában, az vagy tényleg kormányzatilag titkosított, vagy annak próbálják elhitetni - éljenek az összeesküvés-elméletek és a '60-as, '70-es évek - vagy a maradi tudósok addig lehetetlenítik, hogy az ember tényleg nem tudja, most higgyen-e vagy sem. Mondjuk úgy, hogy az emberi agy teljes feltérképezés még mindig odébb van, és nem tudhatjuk bizonyosan, tényleg mire lehet képes vki. Bár azért X-Men féle telepátiáig én biztos nem gondolnék el.
Galamb:
--- Idézetet írta: Gabe ---Nézzétek a Kiválasztottat, és közben olvassátok a kommenteket itt
--- Idézet vége ---
Én szoktam nézni, szwsz annyira nem rossz. Néha van egy-két dolog, meg szereplő, amitől/akitől fintorba gyűrődik az arcom, de azért már láttam gázabb műsort is, meg egyszerű bűvész shownak tartom. Meg inkább ez, mint Győzike.
És ha már nem itt tartunk, ki hisz abban hogy valóban léteznek ilyen dolgok (telepátia, telekinézis stb.) És most persze nem az ilyen "tegnap még bűvész voltam, ma már mentalista romantikus-dzsungellakó-harley medve vagyok" tipusú alakokra gondoltam, hanem apróbb jelenségekre.
Kozi:
Próbáltam, de nekem nem jött össze Pedig kattintottam.
Schmatzy amúgy megkaptad a PM-em?
Schmatzy:
A tetrishez még annyi, hogy ha kattintasz az ablakon (vagy bal, vagy jobb, nem emlékszem), akkor a tetris átvált faltörővé. Az szerintem jobb.
Kozi:
Azta Gabe, köszi az Easter Egget, nagyon nagy Én is olvastam régebben 1-2 tojást a Word-del és Excell-el kapcsolatban, de most hirtelen nem ugrik be.
Word 97-hez volt Flipper, Excell 97-hez repülő szimulátor De a torrent tetris üti őket.
Word 97-hez valami hasonló volt hogy beírtad a blue szót, megformáztad kék színűre és félkövérre, aztán Súgóban megnyitottad a névjegyet és duplakatt a Word logójára. De lehet kihagytam valamit
Képernyővédős easter egg volt még a vindóz 98-hoz: beírtad a szöveges képernyővédőhöz, hogy vulcano és akkor vulkánneveket a dobált be szövegként a screensaver
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése