HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (670/1125) > >>

Punkológus:

--- Idézetet írta: talgaby ---Mondjuk az egész témával az a baj, hogy Nyugaton is, Keleten is sok volt és sok is lesz a kókler, plusz manapság kész divat a paranormális tevékenységek felkapása ismét (ez vmi századfordulós betegség lehet az emberiségnél)
--- Idézet vége ---
Ááááhhh, ne láss rémeket gaby, ez még mindig nem a paranormál reneszánsz, majd akkor kezdj el rettegni, ha keménykötésben kiadják újra a Titkok Könyvét és az Új Titkok Könyvét nagy csinadratával. Akkor tudhatod, hogy baj van...  

talgaby:
Jó, de ott a fellépők legalább fele sima bűvész. Most az, hogy a legamatőrebb módon próbálják elhitetni, hogy most mentalisták lettek, nem változtat a tényen.
Mondjukaz egész kivitelezése erősen szaglik az amatőrizmustól, legalább olyan "sztárokat" szedhetnének össze, akik képesek vmilyen szinten színészkedni, ha már a fellépők háromnegyede nem... ennél egy pankrátor is tehetségesebben adja magát elő.

exactlee:
Ez mind szép és jó de a Kiválasztottban bűvésztrükköket adnak el ilyen "mentalista" gúnyában.

Galamb:

--- Idézet ---Bár azért X-Men féle telepátiáig én biztos nem gondolnék el. smiley.gif
--- Idézet vége ---
Pedig én már kopaszra borotváltam a fejem, hátha segít.  
 Hát mondjuk szerintem is csak kis mértékben léteznek efféle dolgok, de az biztos, hogy elkezdek gyanakodni,  ha maga körül valaki minnél nagyobb csinadrattával bizonygatja,  hogy márpedig ő aztán tényleg egy igazi parafenomén.

--- Idézet ---az vagy tényleg kormányzatilag titkosított, vagy annak próbálják elhitetni - éljenek az összeesküvés-elméletek és a '60-as, '70-es évek
--- Idézet vége ---
Jaja, szerintem is valaki mondjuk Langley-ben határozottabban tudna nyilatkozni az ügyben.

Predash:
Hát figyelj, az ember az agya 10%át használja, ki tudja mi rejlik még ott a többiben...?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése