HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (669/1125) > >>

Gabe:
Na az kétszer-háromszor annyi idő, mint dcről, de végülis... tényleg, most hogy a Kaskuson nincs marvel, hova érdemes menni annak, aki irtózik a dc/torrent párostól?

talgaby:
A "mindenféle délkelet-ázsiai fórumokkal" a heti friss leszedése 10-20 füzet esetén kőkemény 30-40 percet vesz igénybe.  Az csak a régi cuccok beszerzésére nem alkalmas.

Gabe:
Vallomás: épeszű ember nem megy dc++ közelébe manapság (bocsi, esetleges dc fanok üssetek...), De: képregények leszedésére az a legjobb a mai napig. Másra már nem igazán alkalmas... na jó, ha kell valami baromi ritka mp3, akkor még talán arra elmegy.

Ha strong dc-t használtok, és felkeveredtek egy képregényes hubra (megaman*, stb), akkor elérkezett a képregényes nirvána: van !!bármi!! amit csak akartok. Torrentről csak a népszerűbb és/vagy friss cuccot éri meg leszedni, mondjuk azt is innen, de csodát azért ne várjatok: http://thepiratebay.org/browse/602

Aztán még vannak elvetemültebb, önszívató megoldások, amiről talgaby tudna mesélni (mindenféle délkelet-ázsiai fórumok, stb...  )

*amikor utoljára arra jártam, volt olyan, hogy bőven egy terra fölött voltak a megosztott képregényes cuccok, szóval    ....

cressains:
utálom a torrentet, mert mire leszed nekem egy 1.8GBos képregényt úgy átlagosan az köbö 1hét, és nem tudok mit csinálni, pedig a netem elvileg marhajó...    

Predash:
Ööööö, ti honnan szoktatok képregényt szedni? Én csak egy szimpla torrent keresőt használok, semmi komoly. Ha esetleg tudtok,szabad,lehet, ilyesmi, akkor írhat pm-et aki tud.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése