HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
cressains:
na de könyörgöm, nem egyszerűbb CDre kiírni a képregényeket, felcímkézni, és akkor a vinyón is marad még hely másra? pff... amúgymeg a Nero is simán viszi az ilyeneket, szvsz nem kell túlbonyolítani
Gabe:
Comicrackben nem kell felvinni semmit: megmutatod neki, hogy melyik mappában vannak a képregények, 'oszt jó napot, a többit megoldja.
Amúgy én leginkább azért használom(/tam, mert manapság már szinte nincs ecomicom, csak az, amin éppen dolgozom - asszem kiégtem ), mert úgye ha csak mappában vannak a képregények, akkor az intézőből csak egy buborékot látsz bélyegképeként. A comicrack-el meg a főablakból mindegyik képregénynek a borítóját begyorsítótárazza, és így simán lehetett keresgélni borító alapján a dolgokat, amiket meg aztán akkorára nagyítasz amekorára akarsz. Igaz, nekem a csúcsidőszakban nem 100-200 db képregény volt a gépemen, hanem több ezer (kb 4000 volt a max vinyón lévő mennyiség, plusz lemezeken még "néhány" darab), ahhoz meg már jól jött a keresgélhetőség, meg az, hogy számontartotta a progi, hogy melyiket olvastam, meg hol tartottam az adott képregényben.
Megjegyzem, linux alatt sokkal jobban meg van oldva ez a ecomicos dolog. Ott már az intézőben is megjelenití bélyegképként a borítókat az oprendszer, meg külön olvasó sem kell pl. ubuntun, az általános doksi olvasóval alapból simán tudod nyitogatni a cuccokat (pdf-től cbz-ig egy rakás formátumot). De hát úgynézem kevesen vagytok kaphatóak az inovációra
Predash:
A CDisplay teljesen jó. Képregényt csak olvasni akarok, nem a s3ggemet kitörölni vele.
Schmatzy:
Tagging is for the weak.
Egyébként tényleg felesleges telepíteni a .net keretrendszert csak azért, hogy listázni tudd a képregényeidet. Ezt már eleve megtetted, amikor külön könyvtárakba gyűjtötted őket, nem? Jó az a CDisplay, nem eszik sokat.
(Anno feltettem a MyDVDCatalog-ot. Kettő filmet fel is vettem bele. Aztán másnap töröltem. Ez a rendszerezősdi nem nekem való. )
Gabe:
ComicRack (van benne magyar nyelv is, free, és elvileg 2,2mb az egész)
És az erre a kommentemre érkező postoknak ne higyj, mert le fogják húzni páran (akik IE-t használnak, ódzkodnak egy sima MSN-től is, vagy éppen féltenek a mai vinyók hatalmas tárterületéből feláldozni akár 50 megácskát is (amúgy peace ) ) Próbáld ki, ha nem tetszik, akkor ott a cdisplay. Egyébként olyan, mint egy jobb média lejátszó, csak képregényekkel. Lehet vele rendszerezni, rendezni, címkézni, könyvjelzőket rakni a képregényekhez/be, konvertálni különböző formátumokba meg egy csomó mindent még. Ennek ellenére könnyű kezelni, és szvsz jól is néz ki.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése