HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Gabe:
--- Idézetet írta: Nitro ---Még van olyan, aki Intézőt használ?
--- Idézet vége ---
Majdnem... de mellé
Nekem egy felspécizett TC-m van, amibe annyi plugin van... igaz, a felét nem használom, de egész hasznos dolgok is vannak közte, amivel mondjuk a linuxos particiót is lehet piszkálgatni, meg egy "http böngésző" is van beépítve, amivel elég érdekesen lehet böngészni, meg a tököm tudja még miminden... a lényeg sajna, hogy általában ágyúval lövök verébre XD (ezért a nagy ComicRack imádat is, meg az egyéb software-s külöcködések + web2 imádat )
Gabe:
picipuha
Faszi elmegy a szoláriumba, de alsógatyában fekszik be a gépbe. A barnulás után látja, hogy bizony a f**a körül fehér maradt a bőre. Gondol egyet, kimegy a tengerpartra és beássa magát a homokba úgy, hogy csak a töke látszik ki. Arra sétál két 70 éves mama. Meglátják a szerszámot, nézegetik, majd így szól az egyik:
-Jaj, Istenem! Amikor 30 éves voltam, oda adtam volna az egyik kezemet érte.
Amikor 40 éves voltam, az egész karomat levágtam volna, hogy megkaphassam.
50 éves koromban bármit oda adtam volna érte, 60 évesen pedig az életemet is.
Most 70 vagyok, már vadon nő, de lehajolni sem tudok érte.
Galamb:
A nászéjszakán felkiállt Bill Gates felesége:
- Áhá! Most már értem miért Microsoft!
Nitro:
Még van olyan, aki Intézőt használ?
A freeweb meg szerintem besavanyodott. Majd megjavul. Ha meg nem, akkor ennyi volt, kösz, jó volt veletek, viszlát.
cressains:
Két hajótörött férfi mászik ki a vad törzs szigetére. A parton a törzsfőnök várja őket:
- Halál, vagy ungi-bungi?- kérdezi rámutatva az egyikre. Az gondolkodik, hogy a halált nem kívánja, úgyhogy:
- Legyen ungi-bungi!- Kifeszítik a férfit és az egész törzs végiggyalogol a lába között. A társa elhűlve nézi.
Odamegy a törzsfőnök a másik férfihoz:
- Halál, vagy ungi-bungi?
- Halál!-ordítja sebesen a pasas.
- Jójó, de előtte, egy kis ungi-bungi...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése