HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Sepi:
Én úgy tudom, hogy nincs. Volt valami crossover, a Rise of the midnight sons, ha jól emlékszem, abban szerepelt ő is. Azt valamelyik oldal elkezdte honosítani, vagy a Blateco vagy az Allcomics, de nem tudom meddig jutottak vele. :nemtudom:
Amanojaku:
Üdv!
Keresztkérdés következik: van akármelyik honosító-oldalon Hannibal King képregény? Vagy esetleg olyan, amelyben viszonylag sokat szerepel?
talgaby:
Nemrég olvastam el az AvX-et, és igazából nekem olyan érzésem van, hogy ez meglehetősen szándékos. Az egész történet annyira leplezetlenül elfogult volt a Bosszúangyalok javára és mindent megtett, hogy besározza Küklopszot, hogy az már fájt.
Bár a videó nagyja igaz, egy eléggé fontos dolgot kihagyott: 2007 óta Küklopsz magára vállalta, hogy megmenti a pár száz főre redukálódó faját, és felismerte, hogy nem nagyon jópofizhat, ha azt akarja, hogy ez a szám ne csökkenjen. Ezért állított fel egy halálosztagot, hogy kiiktasson minden valós nagyívű fenyegetést jó előre, ezért ment neki az Angyaloknak, amikor azok meg akarták ölni az első lehetőséget, amely új mutánsokat hozott volna a világra, és ezért ment neki az emberteleneknek is, amikor úgy tűnt, hogy azok terrigénnel árasztják el a bolygót, ami halálos a mutánsokra.
A vicc amúgy benne, hogy olyan, mintha a szerkesztőség nyomta volna, hogy mennyire rossz fényben kell feltüntetni, de az írók valahogy suttyomban mindig kihozták, hogy azért Scottnak végig teljesen igaza volt és ő döntött helyesen. :)
Sepi:
Nem biztos, hogy visszahozzák, elvégre itt van a múltból egy fiatal Küklopsz, akinek nem túlzottan akaródzik visszamenni.
Gorgonita:
Küklopsz a kedvenc karakterem volt, míg meg nem változott. Bukásához szerintem nagyban hozzájárult hogy az idealista-cinikus párosok közül (Superman/Batman, Skywalker/Solo, Amerika Kapitány/Vasember, Küklopsz/Rozsomák) mindig a cinikus a közönség kedvenc és az idealista húzza a rövidebbet a rajongók többségénél. A Marvel pedig valamiért meglovagolta Küklopsz esetében ezt a negatív visszhangot, és még ellenszenvesebb karaktert kreált Scottból. Kezdetben talán az volt a cél, hogy ő is darkosabb legyen, mint Logan, de a végére már komplett bukástörténetet kreáltak neki. De gondolom ő is visszatér majd a halálból mint kollégái, és látjuk még megjavulni is.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése