HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (613/1125) > >>

Sepi:

--- Idézetet írta: galamb ---És kösz a biztatást srácok, abból indulok ki majd, hogy sok huszonéves egyetemistát is érdekel a téma.
--- Idézet vége ---
Meg nem csak egyetemistát, hanem sok családos apukát is, pl Kaine, Beigli69, Recsi.

Galamb:
Tudom Doki, nem fog kiakadni, max. furcsán néz!:D
 És kösz a biztatást srácok, abból indulok ki majd, hogy sok huszonéves egyetemistát is érdekel a téma.
 Schmatzy, mit takar a "rózsaszín" barátnő? Ezt még nem hallottam. Olyan "édi-bédi", nyafka, kicsit gyerekes?

drbob:
nálunk ez nem okozott problémát, teljesen jól viseli amikor elmerülök a képregényeimben...azt nem mondom hogy ő is olvas képregényeket, de megnéztük a Hulkokat, a Pókembereket (bár mondtam hogy ez azért nem az igazi, és tartottam egy kis előadást  ), a rettenetesen rossz Fenegyereket (neeem, az Elektra túlzás lett volna), az F4et, a rajzfilmeket (utsó évad X-mennél tartunk  )...szerintem nem olyan dolog amin ki kéne akadni...ha levágott csirkefejeket gyűjtenék, akkor jogos lenne a sikítófrász

dr samson:
Meg ha most nagyon érzelgős akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy ha szeret, akkor úgy is elfogadja ezt a hobbidat és nem fog kiakadni rajta.

Sepi:
Vagy ha már látott képregényfilmet, akkor abból vezesd fel a témát. Hogy te ezt olvastad képregényben, és ott sokkal jobb volt, meg hogy azok a történetek nem olyan gyerekesek, mint gondolják. Szerencsére a képregényfilmeknek volt egy ilyen jótékony hatása is, mivel így azért jobban megértették az emberek, hogy több is van ebben a műfajban, mint hogy két sztreccsruhás alak püföli egymást. Én már nem emlékszem, hogy mennyi idő után vezettem elő az asszonynak, hogy képregényt olvasok, de ő teljesen elfogadta, párszor eljött velem képregényes rendezvényekre is.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése