HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Predash:
Persze, senki nem vesz még egy olyan képregényt.......
M.A.G.U.S.: MI most kicsit szünetet tartunk benne időhiány miatt. De 2 játékidő alatt elég jól fejlődgetünk, én haladok a sötétben bujkáló ellen...akarom mondani fejvadász rögös útján.
dr samson:
--- Idézet ---A börzés képek kapcsán, ahol dokinak a titansa volt egy fóliában, tehát annak kapcsán jutott eszembe, hogy ti miben/hogy/hol tároljátok a képregényeket?
--- Idézet vége ---
Aha, szóval megismertél a képről...
Én amúgy papír papucsokban tartom őket és általában csak azok vannak befóliázva, amiket már eleve fóliázva is vettem. Lásd Tiny Titans.
Ja, amúgy pont most akarom összeírni, hogy pontosan milyen külföldi képregényeim vannak. Eddig 84 darabnál tartok, de ebben csak a szegedi cucc van benne, az otthoniak közül csak azok, amikre pontosan emlékszem, hogy megvannak (pl. Civil War 1-7.). Majd ha meg lesz a pontos lista, felrakom, hogy mi lett az eredmény.
Aldarion:
--- Idézetet írta: Predash ---Ahogy a múltkori M.A.G.U.S. játszámban is hallhattam az ifjú varázslótársunktól:
"Diplomácia képességemet felhasználva..."
--- Idézet vége ---
Hmmm... Ezt nem tudom kihagyni, ha már a M.A.G.U.S. varázstudói szóba kerültek:
1. Félelf varázsló megjegyzése, élet-rend jellemű volt a drága (aki a mágia misztériumait kutatja, és saját szavai szerint, ő nem harcos alkat, csatában inkább háttérbe húzódik és nem használja a mágiáját harcászati célokra, mert megveti a brutálisabb emberi konfliktusrendezési módszereket), egy eléggé komoly ellenféllel kapcsolatban: "Mi lenne ha mögé lopakodnék egy sötét sikátorban és elvágnám a torkát?"
2. Ugyanez a félelf mágus néhány alkalommal és szinttel később, miután kiakasztotta a mesélő (azaz én): "Nem érdekel! A pofájába vágok egy tűzgolyót annak a rohadéknak, a másiknak meg pépessé verem a fejét a botommal!"
Ez van akkor, ha egy harcos-gladiátor-harcművész-kardművész vonalon mozgó játékos hirtelen varázslóra vált...
Sepi:
Nekem szekrényben vannak, azon belül A4-es fénymásolópapírtartó dobozban. Viszont kevés képregényt tartok fóliázva, inkább csak a külföldi képregényeim egy részét, meg azokat amelyek becsesek a számomra. Mint pl jubileumi, vagy nagyon régi képregények, vagy amelyek története nagyon tetszett.
Predash:
A börzés képek kapcsán, ahol dokinak a titansa volt egy fóliában, tehát annak kapcsán jutott eszembe, hogy ti miben/hogy/hol tároljátok a képregényeket?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése