HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
zozi56:
--- Idézetet írta: dr samson ---Hmmm...jó, hogy mondod, azt már egy haverom is mutatta nekem, akartam is mondani Fana-nak. Most, hogy eszembe juttattad, majd beszélek velük.
--- Idézet vége ---
Nos, sikerült már megtudni valamit?
dr samson:
Hmmm...jó, hogy mondod, azt már egy haverom is mutatta nekem, akartam is mondani Fana-nak. Most, hogy eszembe juttattad, majd beszélek velük.
zozi56:
Emberek, nem tudja valaki, hova tűnt az FQ-ról a Sentry v1? Meg akartam mutatni Predinek, de nem találom.
drbob:
iwiw xD pleeeease ;D ;D ;D eltepersz facebook-ra és ennyi...(minden héten szól az úhj képregényekről és így nem kell összeválogatnom magamnak (ComicBooksBeta apps) meg tényleg jópofa és nem arról szól hogy tizencsitri fijúkjányok ismerkednek xD próbapróba katt: www.facebook.com (ja, semmi meghívózás vagy vmi, csak reg és kész)
Ben Reilly:
Aki esetleg már hallott a galériámról ahová képregény karakterek képeit tettem fel, annak örömmel jelenthetem, hogy Sepi-nek hála alapos design váltás történt rajta. Természetesen a tartalom is jócskán bővült, és a korábbinál kétszer több karakter képeit nézhetik meg az érdeklődők. Aki pedig még nem találkozott vele, annak megér legalább egyszer rákattintani a www.benreillyweb.extra.hu oldalra.
Vagy akár a filmes concepteket tartalmazó galériára, amely szintén most bővült ki újabb Star Wars conceptekkel. Ezt a www.benreilly.extra.hu címen találjátok. A Hzs tagok előzetes beleegyezésével véleményezni itt is lehet (bár nem muszáj de jólesik akár a negatív kritika is), vagy a Spidertom fórumán.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése