Sztem az amerikai, vagy inkább angolszász fejekben általánosságban valamiért ez él. Ha német, akkor Hydra, meg von xy báró, full náci. Ha kelet, akkor valamilyen szláv mix. A magyarokat jobb esetben összekötik a lovakkal, meg TALÁN beúszik vmi hun-hungarian, csikósturizmus párhuzam.
Madonna koncerten volt feleségem valamikor a 2010-es évek elején Pesten. Az egy dolog, hogy esőben több órával később kegyeskedett kezdeni a koncertet, de a legtöbb számot (vagy az egész műsort?
) ilyen mulatós, aranyesős hop-hop stílusban erőltette, meg nyomott vmi full sértő, tájékozatlan szöveget, hogy Magyarországon milyen rasszizmus uralkodik... (de kivel szemben??) Fütyülték is ki rendesen.
Valamelyik Latveriában játszódó részben meg minden férfi nagy pödört bajusszal járkál.
De hogy vmi jót is mondjak az amcsikról:
Kb a Madonna koncert környékén amcsi pár (fehér srác, meg egy szép ferdeszemű csaj) megállított Pesten egy szobor előtt. Talán Andrássy úton. (Pestiek, kinek áll ott szobra?) Na és vmiért érdekelte őket. Elmondtam, amit akartak, aztán vhogy oszmán-magyar háborúk szóba kerültek. Nyilván fogalmuk nem volt a 16-17. századi oszmán török expanzív politikáról, de nagyon sokat kérdeztek! Aztán honfoglalás, csajt nagyon érdekelte az europo-mongoloid magyar vezető réteg, meg az ázsiai uráli-altáji eredet, nagyon mosolygott, mikor a 9. századi magyar koponyák különleges ferdeszemű felépítését mondtam és mondta, hogy köszöni. 😀 Szóval tudni ők sem tudtak, de leállítottak egy helyit és aktívan érdeklődtek. Szimpatikusak voltak, van ilyen is.
Mikor én voltam Törökországban, próbáltam én is szimpatikus, tanultnak tűnő arcokhoz csapódni és kérdezősködni. Na hát a "madzsarokat" általában kedvelik, tudják, hogy Ázsiából jöttünk. Az arabokat meg a közös vallás és a keveredés ellenére egy fiatal török úgy hívta, hogy "sandniggers" Érdekes, a szomszédok mindig utálják egymást?