HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
FZoli:
1500+??? Tyűazannyát, akkor végkép nem csodálkozom. Bár én már a nálatok lévő Figyelőnek is örülök, sok honosításról enélkül nem is tudtam volna.
talgaby:
Az összesített lista nem egyszer felmerült már az oldalak között, de ez általában a Kneten (vagy most már KTN-en) és nálunk eléggé megbukott, mert egyik oldalon sincs egyetlen ember sem, akinek lenne idegzete összeírni azt a több száz (vagyis darabonként valószínűleg 1500+) képregényt, amit megtalálható. Hacsak egy lelkes olvasócsoport be nem vállalja, abból enm lesz semmi (megjegyzem, ilyenből is tudok leglaább két próbálkozásról, egyik se jutott messzire).
FZoli:
Köszi a gyors válaszokat srácok!
dr samson: A lista csak úgy eszembe jutott, reális esélyt nem láttam rá mivel el tudom képzelni, milyen piszok nehéz lenne egy olyat szinten tartani a rengeteg frissítés, megnyiló/bezáró oldalak miatt. Nem kis elszántság kellene hozzá, az tuti.
talgaby: Tanács megfogadva, nem halogatom tovább a két sorozat a begyűjtését. Larát amúgy is szeressük, Estacadonak meg jók a beszólásai
Sepi: Azt a négyet akkor még levadászom. Kár, hogy a többi nincs fent, de amíg élek remélek. A meglévőkre is csak a héten bukkantam, egész véletlenül.
Sepi:
A Raptors Attack 1-4-en kívül azok közül amiket felsoroltál nincsenek digitális formában sehol a neten. Pedig én is gyűjtöm azokat, de sehol sem találtam belőlük, még filecserélőkön sem.
talgaby:
Csak azok, senki más. Witxhblade-et csak angolul lehet normális mennyiségben olvasni. Bár ha az elejéről akarod kezdeni, akkor mondjuk jól jöhet mellé a komplett Darkness, meg akár még a Tomb Raiderek is.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése