HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Gabe:
Én tegnap még dolgoztam, és mire hazaértem, az egész mizéria lezajlott nélkülem. Nincs is karácsonyi hangulatom Olyan mintha vasárnap lenne. Tavaly meg kórházban dekkoltam... Reméllem jövőre már jobban sikerül a dolog.
De ettől függetlenül mindenkinek boldog karácsonyt kívánok
Jolly Jack:
Végre felszabadultan ülök a gép előtt a söröcskémmel. Kb. egy órája végeztem a fa befaragásával. Ehhez tipikusan egyszer van kedvem egy évben, mert mire egyenesen áll az a nyomorult fa, lemegy a nap, és a tököm ki van az egész Karácsonnyal. Ezután jött a kedvencem: a fa "becsempészése" a házba. Ez mindig az ablakon keresztül történik, azonban idén egyéb nehézségekkel is szembe kellett néznem, mégpedig anyukám egyik macskája lefosta a fa közepét, ott ahol éppen fogás van rajta. Ez pedig csak akkor derült ki számomra, amikor megragadtam a fenyőt. Nos, ekkor jött el az a pillanat, amikor elegem lett a "szeretet ünnepéből". Gyors takarítás következett, majd a 3 méteres nordmann fenyőt szószerint behajítottam mérgemben a nyitott ablakon, közben hangosan szitkozódtam. Végezetül egyenesbe hoztam a fát ismét, és neki kezdtem a szürcsöléshez.
További szép estét és természetesen Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden fórumozónak!
talgaby:
Helyreállt az már most is. Nemrég értem haza. Vonattal.
De Gaskó attól még bekaphatja az összes szakszerves vezetővel együtt.
dr samson:
Biztos, bejelentette este fél hétkor a szakszervezet. Csak annyi a bibi, hogy legalább 12 óra, még a teljes menetrend helyre áll.
Predash:
Biztos? Vagy másfél órája hallottam, hogy lehet, hogy még ünnepekkro is lesz egy kis variálás.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése