HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (589/1125) > >>

Spuri:
Megint csak azzal zargatok mindenkit, hogy nézzen be a charax.hu-ra, azon belül is irány az Erdő, ott pedig keressétek a kunyhó előtt ücsörgő kis rózsaszín állatkát! Érdekes dolgot találtok majd nála!

Predash:
Nincs, csak fiú.
Viszont egy hét alatt kb 24 órát ps2ztünk végül.

Farek:

--- Idézetet írta: Predash ---Nekem isteni barátnőm van.
Karácsonyra egy NECA Alien érkezett tőle, az elmőlt két napban pedig kb 7 órát PS2-ztünk.
--- Idézet vége ---
Nincs egy lánytestvére?

talgaby:
Persze, mert az egész az "Én vagyok a legrosszabb, legtökösebb lény a világon!" különböző változata csak (minden karakterre). De új olvasó - pláne nőnemű - eesetén inkább nem javaslom rögtön a régóta futó dolgokat (pláne Johns 30-40 éves visszautalgatásait) meg a szuperhősös zsáner legjelentősebb darabjait mondani. Ha srác volna, akkor én is a mostani Hulkot javasoltam volna, mert onanntól amúgy is csak felfelé vezethet neki a színvonal.

dr samson:
Mondjuk ilyen szempontból a Tiny Titans és különböző Marvel minik sem rosszak. Meg Geoff Johns Action Comics-os pályafutása sem arról híres (különösen a Brainiac sztori), hogy nagyon megerőltette volna magát az angol nyelvtan és szókincs szépségeinek bemutatása terén.  Meg igazából Loebtől szokatlan módon a Hulk szövege is egyszerű, mint egy bot.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése