HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Aldarion:
Ezt épp most kaptam. Gondoltam megosztom másokkal is. Ja és nem vagyok rasszista...
A 2009-ES - EMELT SZINTŰ ÉRETTSÉGI - MATEMATIKAI ÍRÁSBELI FELADATAI:
MODERÁLÁS ÉS TÖRLÉS: elwood
zajrus:
AllComicson a Strange 4. része! Olvassátok és a véleményeket a fórumba kérjük
Predash:
Hát ez tök jó. A Tv2-s naplóban van most valami nyomorult cikk, és végig The Dark Knight OST megy alatta.
Ben Reilly:
Aki érez magában elég kreativitást, és rajzolni is tud, az jelentkezhet a Watchmen Fan Art Contest-re, amely arról szól, hogy egy tetszőleges Watchmen karaktert kell kiválasztani és lehetőleg minnél jobban megrajzolni a saját stílusod szerint.
A főnyeremény 200 dollár, de az sem utolsó dolog, hogy a rajzolók alkotásait megismerheti a netes közönség és könnyen rajongókra is szert lehet tenni.
A verseny már elstartolt, február 25.-e és március 7.-e között kell az elkészült rajzot elküldeni a () címre, természetesen az alkotó pontos adataival ellátva. Az elküldött képnek már tartlamaznia kell a készítő nevét is ,vagyis pl kispista.jpg .
Az eredményhírdetésre március 9.-én kerül sor, a bírák pedig a www.comicbookmovie.com oldal szerkesztői lesznek.
Bővebb információkért nyomás ide: http://www.comicbookmovie.com/watchmen/news/?a=6391
Wearwolfff:
basszus most jövök csak rá, hogy mennyire az életem részévé vált az oldal. amikor ugye nincs.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése