HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (545/1125) > >>

zozi56:
Azért érdekes dolog, hogy az év egyik legjobb képregényalkotója kénytelen lovakat ganézni, mert képregényalkotásból itthon nem lehet megélni. Az Index videója az ötödik fesztiválról.

dr samson:
Annyi pontosítás, hogy nem a mind négy részt én csináltam, az első részt még Nihil cimborám fordította. És a 87. rész. Nos, igen, az majd elkészül egyszer, igazából úgy terveztük honfival, hogy most ment volna ki a 86-al együtt, mivel gyakorlatilag a HoM levezetése az a szám, de nekem sem volt időm lefordítani, meg neki is sok a beírni valója, szóval ez most el lett napolva.

Sepi:
Az a kimaradt rész majd fel fog ide kerülni, így nem mondok el róla semmit. Tessék kivárni.

keildavid:

--- Idézetet írta: dr samson ---Engem sem zavar, de ha már itt vagyok, akkor jelzem, hogy az X-fanzinre kikerült a House of M-es Hulkok utolsó darabja!  
--- Idézet vége ---

Hűha!Ez aztán érdekes képregény!Ezt te fordítottad le dr samson!Én ezt még csak most vettem észre!Ráadásul mind a négy HoM Hulkot  honfival együtt készítettétek a magyar változatot!Ez egy 5 csillagos remek képregény!Egy kérdés:ha jól tudom,ezután kezdődött a Hulk világa,de van egy rész ami még hátra van a #87.Az miről szól a történet,van valami köze a HoM utohatásához?

Zerit:
elvitted megsetaltatni?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése