HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (527/1125) > >>

dr samson:
Elwoodon én is meglapődtem pár hónapja, mert épp a TF részleget nézegettem és akkor vettem észre, hogy egy csomó dolgot ő írt be...  

--- Idézet ---Asszem kicsit hosszabban válaszoltam, mint azt elvártad volna.  Dehát megrohamoztak az emlékek.
--- Idézet vége ---
Ugyan már, ha én egyszer elkezdenék mesélni az emlékeimről, hogy miként lettem honosító, szerintem az három fórum hsz-be sem férne bele...

talgaby:
De, beírt is. A TF-ek, amik visszahoztak a képregényes világba, az ő munkái voltak teljesen. tyrant nem is tudom, mikor bukkant fel mint beíró ott.

zozi56:
Kösz a leírást, Schmatzy, jó volt olvasni, nekem kimaradtak ezek az idők.

--- Idézet ---Schmatzy vagyok, a hajdani ComiX Art 1.5, 2.0, és Standalone webmestere (bár ezt a nagyképűséget lehet, hogy zozi leveri majd rajtam)
--- Idézet vége ---
Dehogy, inkább már gondolkodom, hogy milyen munkára fogjalak be.

--- Idézet ---kezdetben PHPNuke-ban gondolkodtunk, de nagyon  gyorsan elvetettem, miután a localhostra, AppServ alá telepített  tesztpéldányt nem egész 8 perc alatt sikerült feltörnöm
--- Idézet vége ---
Hogy csináltad? Egyébként még a mai változatok sem túl jók, pedig egy modern CMS-ben figyelni kellene rá, hogy SQL injection semmiképp ne fordulhasson elő...

És elwood beíró is volt? Ez is új, mindig azt hittem, hogy csak fordít.

keildavid:
Köszönöm Talgaby és Sepi. Szóval így volt ez a honosítóoldal. Ami pedig a ComixArt-tot illeti. Köszönöm Schmatzy, így most a híreket is eltudom olvasni, hogy milyen volt, mielőtt megszűnt. Azt hogy nincsenek képek az nem probléma.
Ezekről azért kérdeztem. Mert én csak tavaly november óta kapcsolódtam és azóta van internet nekem és a családomnak.
Nos köszönöm a válaszokat srácok.

talgaby:
Az utóbbi kettőt szerintem már beelőztük. Legalábbis quicknél egy későbbi dátumra emlékszek az oldal legelején.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése