Szerző Téma: Csevej-csenöl  (Megtekintve 918659 alkalommal)

0 Felhasználó és 20 vendég van a témában

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Re:Csevej-csenöl
« Válasz #3006 Dátum: 2009. Augusztus 10., 18:47:01 »
De akkor is Pók honosítás...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #3005 Dátum: 2009. Augusztus 10., 18:35:34 »
Egy lefoglalt sorozat nem jelenti azt, hogy átmentünk Pók-oldalba. Ha meg régi Stomosra gondolsz, az nem új anyag.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3004 Dátum: 2009. Augusztus 10., 18:32:17 »
Idézet
Pókkal meg nem foglalkozunk, az másik oldal témája, talán egyszer újra nekikezdenek ott is.
Izé...szerintem te megint lemaradtál kicsit...

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3003 Dátum: 2009. Augusztus 10., 18:32:10 »
attol fugg, mit ert az elvtars gondolatebresztes alatt
gyengéd barbár

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3002 Dátum: 2009. Augusztus 10., 18:25:47 »
Gondolatébresztőből egy év alatt nincs hét új. Jelenleg novemberig bezárólag kettő-háromról tudok összesen.
Pókkal meg nem foglalkozunk, az másik oldal témája, talán egyszer újra nekikezdenek ott is.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3001 Dátum: 2009. Augusztus 10., 18:20:23 »
Hali! Nem találtam, hova lehetne írni a friss szavazással kapcsolatban, úgyhogy gondoltam itt jó lesz.
 Na csak annyi lenne, hogy én Pókos tematikus hétnek örülnék, vagy esetleg valami olyan dolgok jöhetnének, amik belepasszolnak a "gondolatébresztők" részlegbe.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3000 Dátum: 2009. Augusztus 10., 15:31:35 »
Idézet
Jól látom én, hogy a Webspinner 9. száma vagyis a Híd 3. része honosítva volt? Hű de kár, hogy ez nem elérhető.
Majd beszélünk Mr Spidertommal, hátha ki tudjuk majd ide rakni egy felújított változatban.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 10., 15:32:16 írta Sepi »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #2999 Dátum: 2009. Augusztus 10., 14:59:38 »
Szép, terjedelmes lista az összegyűjtött honosítóoldal kronológiáról. Így most akkor érthető, hogy melyik volt az első honosítóoldal és hogy ezután még milyenek jöttek létre. Köszönöm mindenkinek.
Szerk.: Jól látom én, hogy a Webspinner 9. száma vagyis a Híd 3. része honosítva volt? Hű de kár, hogy ez nem elérhető. Jó kis befejezés lehetett. Mert én eddig csak az 1-2. részét olvastam el. A 3. meg sajnos nem került megjelenésre. Vagy lehetséges, hogy a megszűnt honosítóoldal képregényei átkerültek más oldalra? Mert én úgy tudom igen. A Spidertom és a ComixArt örökségről például már tudom.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 10., 15:04:36 írta keildavid »
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2998 Dátum: 2009. Augusztus 10., 14:32:50 »
Ha jól látom sosi nincs a listán.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2997 Dátum: 2009. Augusztus 10., 14:22:40 »
Közben a másik témára reagálva: Mann-nak hála sikerült előkeríteni a k.orgon összegyűjtött honosítóoldalas kronológiát, be is másolom ide, aztán még majd valószínűleg keresünk neki valami elfogadhatóbb megjelenítést:

2000.04.05.
         Spiderweb
   www.extra.hu/spiderweb
   Első képregény: Webspinners 12

2000.07.08.
         Spidertom
   http://spidertom.tlof.hu

2001.01.05.
         Darkness
   kep.tar.hu/darkness
   Első képregény: botond

2001.05-hó   (talán)
www.kockak.gun.hu
 (ide csak pár egyoldalas cucc került fel... valahol még megvannak, de nem nagyon rémlik mi... talán frank millertől valami)

2001.05.04.
 az első honosított képregény a darkness kép-tárban: Webspinners 9 - Pókember: A híd 3 (H. Tomi; H. Gábor)

2001.05.04.
         Aliens   rajongói honlap (késöbb   Aliensonline)
   http://aliens.scifi.hu/

2000   évvége - 2001 eleje
         Adattár
   www.extra.hu/adattar (Uncanny X-Men 251)
   Scythe
   www.scythe.hu (Sandman 1)

2001.06.10.
         képregény   centrum
   www.kepregeny.rc.hu

2001.10.28.
         xfanzine
   http://xfanzine.hu
 X-men képregények (első képregény: Ultimate X-men #1), alapító: DoberMann, további tagok: Solsotran, Nimrod, Ju-dee, BlueS, Honfi

2001.10.31.
         Achilles   Dent
   http://nostromo.jpte.hu/~dent/asterix/index.html
   (nemtom mi volt itt elsőként, Ragadozók, Techno papok tuti)

2001.11.02.
         comicsmania
   http://www.extra.hu/comicsmania

2001.11.15.(?)
         Mano-comix
   http://www.freeweb.hu/kepregeny2/supbat/spawnbatman/

2002.01.01.
         Nitro-comix
   The Uncanny X-Men 252. Alapító: Nitro. Főleg X-Men képregények, Uncanny X-Men   és X-Men vol2 sorozat.

2003.06.10
         Hálózsák
   http://halozsak.tlof.hu/

2003.07.10.
         ComiX Art
   http://comixart.hu

http://free.x3.hu/comics/  

2003.08.09.
         Képregény.NET
   http://kepregeny.net

2003.08.12.
         Quicksilver   Comix

2003 valamikor
Pendragon

2004.01.17.
         NewGen (korábban   BaluComix)
   http://newgen.hu

2004.06.12.
         CoMor   (jelenleg Chronopolis)

2004.08.09.
         C4A
   http://c4a.tlof.hu

2005.08.09.
         CO-MIX(Chosen   Ones)
   http://co.tlof.hu

2005.12.21.
         Yggdrasil   BK

2006.06.01.
         Charax   Comics

2007.04.10.
         Templ of   Comics

+ ezek az oldalak voltak még, dátim nélkül:
Children of the Atom
 Éledo Csillagok
 spawn (kepregeny.net)
 comicspage.freeweb.hu
 herb.miskolc.org/kepregeny
 Pókember fan club
 Asterix képregénytár
 down to earth - angol
 Képregény Központ
 Képregénysarok
 www.tar.hu//sallayt
 Képregényes Világ
 Kockás
 Pókember képregényes oldala
 radirsun.freeweb.hu - 06.16. : sajna nem megy
 spidercomic.uw.hu - 06.16. : sajna nem megy
 szpADAMen Comics
 New Generation Comix
 Tomb Raider.hu
 Időgép
 Független K.I.
  + az utóbbi 2 évebn megjelent friss oldalak hiányoznak
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 10., 14:27:21 írta Galen »

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #2996 Dátum: 2009. Augusztus 10., 12:03:11 »
Nyilván az én fiókommal körültekintően járok el, de ezt egyáltalán nem várhatom el a felhasználóimtól, kivált, ha olyan oldalt üzemeltetek, amelynek profilja tizenkevés éveseket is vonz. És ez csak egyetlen próba volt, egy amatőrtől, valószínűleg a profiknak csak annyi kell, hogy valahogy bejussanak, aztán van arra más módszerük, hogy egy normál fiókból kiindulva szétkapják a nagyfőnökét. Innentől a tapasztalt betörőnek nincs más dolga, mint a kezdő internetezőből kiszedni a jelszavát, mondjuk egy másik, nyilvános, tehát indexelt, fórumon vagy levlistán, így az a jelszó azonnal közismertté válik. Azt pedig Kevin Mitnick óta tudjuk, hogy a leghatékonyabb betöréshez csupán jó modorra, és a social engineering csodáira van szükség.
A törökvésznek nagyobb volt a füstje, mint a lángja, a betörő felrakta a saját kezdőlapját egy borzalmas bass-loop aláfestés kíséretében, és ennyi. Nem törölt semmi fájlt, nem barmolta össze az adatbázist, semmit nem csinált, csak büszkén tudatta a világgal, hogy ő sikeresen feltörte ezt a weboldalt. Nevezhetjük akár jóindulatú hackernek is. Nem tudom, hogy csinálta, http-n vagy ftp-n keresztül nyert-e hozzáférést az oldalhoz. Nem is voltam gépközelben, SMS-ben értesültem a támdásról. Micho hívott mobilon aznap kétszer is, de nem tudtam felvenni, így küldött egy SMS-t, pontosan nem emlékszem rá, de valami ilyesmi szöveggel, hogy: FIGYELEM! FIGYELEM! VÉSZHELYZET! FELTÖRTÉK A COMIX ARTOT! EZ NEM GYAKORLAT... Aztán Graf-X is hívott, de akkor már tisztában voltam a történtekkel.
Nem indítottam újra azonnal az oldalt, hanem kitettem egy animgif Elveszett Frigyláda Fosztogatóit, és akkor szórakoztam néhány napig a Latin2-Unicode konvertálgatással, sikertelenül. Végül hagytam az egészet a fenébe, és a régi adatbázissal újranyitottam az oldalt.
Tulajdonképpen így most belegondolva elkövettem egy hibát. Azt nem tudtam/tudom, hogy az elkövetőnek sikerült-e egy másolatot lementenie az adatbázisunkból. Mindenesetre fontos lépés lett volna köteleznem minden felhasználómat a jelszava megváltoztatására. Ezt anno nem csináltam meg. Innentől kezdve csak a szerencse/a Jóisten műve, hogy nem kaptunk bezárás előtt még egy támadást.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #2995 Dátum: 2009. Augusztus 10., 12:02:24 »
IPB, nem is vártam mást.  Át kellene egyszer állni SMF-re.
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2994 Dátum: 2009. Augusztus 10., 11:55:49 »
A törökök egyszer a fórumunkat is feltörték, szóval ez az ellenszenv Zsákos hagyomány is.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #2993 Dátum: 2009. Augusztus 10., 11:26:24 »
Idézetet írta: Schmatzy
Anno találtam valami script kiddie gyűjteményt, természetesen egy orosz oldalon. Amit én kipróbáltam, ahoz szükség volt a feltörni kívánt felhasználói fiók jelszavának MD5 hash-ére. Az oldalt én is gugliztam, így bárki más is rátalálhat(ott).
Itt a nagyobb gond nem az, hogy egy kikerült md5 hash segítségével mit lehet kezdeni, hanem hogy egyáltalán kikerülhet a hash.
Idézet
Ettől függetlenül anno az e107-ünket is feltörték egyszer a törökök. A ComiX Art stábja azóta nem szereti a török nép fiait. Mint az közismert.
Erről is mesélhetsz, érdekel.

Nem elérhető Schmatzy

• HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #2992 Dátum: 2009. Augusztus 10., 11:12:38 »
Idézetet írta: zozi56
Dehogy, inkább már gondolkodom, hogy milyen munkára fogjalak be.
Ha lehet, akkor plain html, esetleg CSS. Egyáltalán nem tudok PHP-zni, amikor CMS-t tettünk a CMXA alá, akkor is csak Matt Zandstra 24 órás könyvének első három fejezetéig jutottam. Ennyi a PHP képességem. Ha ez közröhej, vagy ciki, akkor vállalom.

Idézetet írta: zozi56
Hogy csináltad?
Anno találtam valami script kiddie gyűjteményt, természetesen egy orosz oldalon. Amit én kipróbáltam, ahoz szükség volt a feltörni kívánt felhasználói fiók jelszavának MD5 hash-ére. Az oldalt én is gugliztam, így bárki más is rátalálhat(ott). A fiók jelszavának kiderítése egy kicsit körülményesebb, de azt gondolom senkinek sem kell ecsetelnem, hogy egy SuperUser, SuperAdmin, GodUser vagy mittudomén, melyik CMS hogy hívja, jelszó egy script kiddie kezében mivel ér fel. Ez a paranoia bőven elég volt ahoz, hogy a Nukeot kidobjam a kukába. Egyébként a Nuke már akkor is hírhedten sebezhető volt, köszönhetően annak, hogy a legelsők között fejlesztették ki, és az évek során csak toldozták, de soha nem írták újra az alapoktól. Kisgyerekek, ha valaki CMS-t akar telepíteni valahova, a PhpNukeot azonnal felejtse el, értem?
Ettől függetlenül anno az e107-ünket is feltörték egyszer a törökök. A ComiX Art stábja azóta nem szereti a török nép fiait. Mint az közismert.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2991 Dátum: 2009. Augusztus 10., 09:41:15 »
Elwoodon én is meglapődtem pár hónapja, mert épp a TF részleget nézegettem és akkor vettem észre, hogy egy csomó dolgot ő írt be...  

Idézet
Asszem kicsit hosszabban válaszoltam, mint azt elvártad volna.  Dehát megrohamoztak az emlékek.
Ugyan már, ha én egyszer elkezdenék mesélni az emlékeimről, hogy miként lettem honosító, szerintem az három fórum hsz-be sem férne bele...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2990 Dátum: 2009. Augusztus 10., 08:44:44 »
De, beírt is. A TF-ek, amik visszahoztak a képregényes világba, az ő munkái voltak teljesen. tyrant nem is tudom, mikor bukkant fel mint beíró ott.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #2989 Dátum: 2009. Augusztus 10., 08:31:48 »
Kösz a leírást, Schmatzy, jó volt olvasni, nekem kimaradtak ezek az idők.
Idézet
Schmatzy vagyok, a hajdani ComiX Art 1.5, 2.0, és Standalone webmestere (bár ezt a nagyképűséget lehet, hogy zozi leveri majd rajtam)
Dehogy, inkább már gondolkodom, hogy milyen munkára fogjalak be.
Idézet
kezdetben PHPNuke-ban gondolkodtunk, de nagyon  gyorsan elvetettem, miután a localhostra, AppServ alá telepített  tesztpéldányt nem egész 8 perc alatt sikerült feltörnöm
Hogy csináltad? Egyébként még a mai változatok sem túl jók, pedig egy modern CMS-ben figyelni kellene rá, hogy SQL injection semmiképp ne fordulhasson elő...

És elwood beíró is volt? Ez is új, mindig azt hittem, hogy csak fordít.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #2988 Dátum: 2009. Augusztus 10., 08:15:51 »
Köszönöm Talgaby és Sepi. Szóval így volt ez a honosítóoldal. Ami pedig a ComixArt-tot illeti. Köszönöm Schmatzy, így most a híreket is eltudom olvasni, hogy milyen volt, mielőtt megszűnt. Azt hogy nincsenek képek az nem probléma.
Ezekről azért kérdeztem. Mert én csak tavaly november óta kapcsolódtam és azóta van internet nekem és a családomnak.
Nos köszönöm a válaszokat srácok.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2987 Dátum: 2009. Augusztus 10., 07:52:58 »
Az utóbbi kettőt szerintem már beelőztük. Legalábbis quicknél egy későbbi dátumra emlékszek az oldal legelején.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2986 Dátum: 2009. Augusztus 10., 06:27:56 »
Idézetet írta: keildavid
Erről az lenne a kérdésem, hogy ez a Magyarország legelső honosítóoldala, vagy már előtte is létezett/létezik valamilyen oldal?
Volt már előtte is honosítóoldal. Talán hivatalosan a legelső a Spidertom volt. Mert ha emlékeim nem csalnak, akkor még az első honosítás a régi index-es fórumra került fel, aztán kezdte el a Spidertom. Nitro is az elsők között volt, meg a Knet. De voltak még olyan kicsi, ma már nem létező oldalak, mint a comicsmania, a mano.uw.hu   , a balucomix, vagy a Quicksilver. A Zsák valahol utánuk indult.

Nem elérhető Schmatzy

• HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #2985 Dátum: 2009. Augusztus 10., 00:01:52 »
Ilyenkor jut eszembe, hogy a Wayback Machine minket is archivált anno.
Mivel nem ismersz, keildavid, ezért bemutatkozom: Schmatzy vagyok, a hajdani ComiX Art 1.5, 2.0, és Standalone webmestere (bár ezt a nagyképűséget lehet, hogy zozi leveri majd rajtam).

Se a ComiX Art 1.0-ról, se az 1.5-ről nincs archívuma a Wayback Machine-nek. Ez az x3.hu alá bejegyzett tárhelyen futott. Az 1.0-át Graf-X hozta létre, kezdetleges webes tudás birtokában. Az ő magánakciójának indult, ő volt egyedül, és ha jól tévedek, BattleChasers-t, Uncanny X-Ment és Dreamwave Transformers Gen1 vol1-t honosított oda. Az oldal pusztán html-ből állt, Microsoft Wordben összetákolva(!!!).
Nekem Graf-X gimis ismerősöm és haverom volt, így felajánlottam, hogy segítek az oldal webes részének összeállításában. Ez lett az 1.5, notepadben írt html-lel és egy kúl JavaScriptes legördülő menüsorral. A verziószám-váltáshoz dizájnváltás is társult.
Az 1.0-át elnyelte az örök enyészet, ami nem is baj. Az 1.5 megvan egy zip fájlban a vinyómon, örök emlékül.
A 2.0 (egész pontosan ..:: ComiX Art 2.0 ::..) a k.net aloldala volt, a Wayback Machine-on itt elérhető, sajna képek nélkül: Wayback Machine presents comixart.kepregeny.net. Még mindig nyers html, újbóli dizájnváltás, az első plusz tagok (Ubaga, elwood, Dr. Grrr), és ekkoriban sajátította el Graf a Flash alapjait, az oldalt animjait mind ő készítette. Ennek az oldalnak a dizájnja és kezelése baromira nem tetszett, de Graf volt a főnök, az ő akarata érvényesült. A kínálatunk TF G.I.Joe-val és Warlands-zel bővült, illetve felkerül néhány koncept Graf soha el nem készült képregényéből (akkor még jobban érdekelte a rajzolás, mint a betonlemezek vasalása). Ez az oldal is megvan zip-ben, a fórumunkat, mivel az a k.net fórumának része volt, azóta valszeg törölte TloF vagy mano, arról nincs archívum.
A Standalone volt az utolsó a ComiX Art weboldalak sorában, nevét onnan kapta, hogy saját, különbejáratú felsőszintű domain-név alól üzemelt. Wayback Machine: Wayback Machine presents www.comixart.hu. CMS rendszerű volt, kezdetben PHPNuke-ban gondolkodtunk, de nagyon gyorsan elvetettem, miután a localhostra, AppServ alá telepített tesztpéldányt nem egész 8 perc alatt sikerült feltörnöm. TloF javaslatára az e107-et használtuk, több-kevesebb megelégedéssel. Az SPGM-et alá nem tudtam bekódolni, csak behackelni (amúgy sem tudok PHP-ban kódolni). Az e107 0.6-ról 0.7-re történő váltásakor a Latin2-es adatbázis-kódolást felváltotta a Unicode-os, amivel az őrületbe kergetett (állítólag phpMyAdmin alól az adatbázis átkódolása csak egy kattintás, amire én nem jöttem rá, ez mutatja azt is, hogy a MySQL-hoz sem értek). Ekkor volt egy időszakom, hogy az e107-et még az ellenségeimnek se! Nem is kicsit kezdtem el röhögni, mikor a k.net előző, általam csak "fos-sárgának" keresztelt változata alatt felfedeztem az e107-et.
A Standalone korszakban "sok" képregényünk volt, a honosító gárdánk "óriásira" duzzadt, majd le is apadt (az idézőjelek azért vannak, mert nem HZs-s méretekben kell gondolkodni). Természetesen a válságot alapító atyánk, Graf-X kilépése vezette fel, akárcsak a Zsákon. A difi az, hogy mi ezen nem tudtuk túltenni magunkat. Végül kettesben maradtunk elwooddal, és úgy döntöttünk, hogy nem éri meg ezzel foglalkozni: frissítések terén sem álltunk olyan jól, mint a fénykorban, és új tagokat sem tudtunk toborozni (ki akarna egy döglődő kis oldalhoz honosítani, amikor olyan szép nagy oldalakhoz is lehet, mint a Zsák?). A HZs-val való barátságunk a börzék utáni közös iddogálások és biliárdozások idejére nyúlik vissza (csak egy emlék: DragonBall poszter ), ezért döntöttünk úgy elwood kollégával, hogy ha a Zsákosok befogadnak, akkor beolvadunk. Azóta itt rontjuk a levegőt. Mondjuk elwood dolgozik is, én néhány éve lektoráltam és korrektúráztam, azóta azzal is felhagytam, itt végzett munkám tényleg csak a léhűtésre korlátozódik.
A Standalone változat is szépen be van csomagolva, el van téve jobb időkre frontendestül-adatbázisostul.

Asszem kicsit hosszabban válaszoltam, mint azt elvártad volna.  Dehát megrohamoztak az emlékek. Lehet, hogy egyszer majd bővebben is megírom a memoárjaimat...
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 10., 00:07:39 írta Schmatzy »

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #2984 Dátum: 2009. Augusztus 09., 20:34:33 »
Nos valami másról is lenne pár kérdésem. Ez a Hálózsák honosító oldal, amit rendszeresen nézem 2003-ban óta létezik. Erről az lenne a kérdésem, hogy ez a Magyarország legelső honosítóoldala, vagy már előtte is létezett/létezik valamilyen oldal? Ezt azért kérdezem, mert sajnos erről nem tudok és érdekelne, hogy van ez.
A ComixArt honlap nincs többé. Nem lehet valahol megnézni ennek a főoldalát? Sajnos ezt az oldalt nem ismertem és ez is érdekel, hogy hogy nézett ki az oldal és a hírek, mielőtt megszűnt.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 09., 20:36:05 írta keildavid »

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #2983 Dátum: 2009. Július 28., 21:35:37 »
Itt most egy közlemény. Ahogy láthatjátok. Minden képregény témához írtam rengeteg hozzászólásokat. Eddigiekből ezeket olvastam el az összeset novembertől egészen március-áprilisig. ÉS tényleg rengeteg nagyszerű képregények vannak. Bár vannak sokan akik nem láthatják. Pl. Micho, Zaj és a többi inaktív tagok. Ők is biztos csodálták volna, ha látták milyen véleményeket írtam.
Jelenleg mostanában a napi frissítés egy-két képregényét olvasom el. Persze ez nem jelenti azt, hogy amit elolvastam, nem olvasom el. Néha nosztalgiázok is.
Nos nagyon jó volt ezekről beszélgetni. És látom a fórumon, hogy nem volt fárasztó a véleményem.
Sziasztok. További jó munkát, pihenést, sok sikert és szerencsét.
Nos ennyi volt.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 09., 20:34:57 írta keildavid »

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2982 Dátum: 2009. Július 23., 19:13:50 »
es akik nem szeretik az ulti kepregenyeket?
hja azok ne olvassak, milyen igaz
gyengéd barbár

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #2981 Dátum: 2009. Július 23., 18:52:29 »
Ezt azok számára írtam be, akiket szeretik az Újvilág képregények. És ha jól emlékszem volt is egy valaki, aki a Különítményről érdeklődött. De aztán elmondtátok neki, hogy a NewGenen megtalálható. És egyként is Tapion-sama üzent nekem, hogy ezt az oldalt azoknak ajánljam, akik szeretik az Ulti képregényeket. És több más oldalon is beírtam ezt az oldalt.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 23., 18:59:11 írta keildavid »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2980 Dátum: 2009. Július 23., 17:26:01 »
Mármint az enyém?

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2979 Dátum: 2009. Július 23., 17:12:13 »
De azért a lelkesedésed érdemel egy pirospontot
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2978 Dátum: 2009. Július 23., 17:07:59 »
Nem egy nagy durranás. Ennyi infót a Marvel honlapjáról is össze lehet szedni. Valamint mivel honosításokról ír tartalmat, egyszerűbb ha elolvassák a honosított képregényt.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #2977 Dátum: 2009. Július 23., 15:35:13 »
Mostanában olvastam a tapion.tk oldalon van rengeteg Újvilág képregény összefoglalók. Akiket érdekel, az nézze meg. Nagyon jók az összefoglalók.Az Avengers topicba írtam először, de inkább áthelyeztem ide ezt a hozzászólást.