HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Nitro:
Ha már felmerült, akkor bocs, de csak most jutott eszembe a kérdés: zozi, te miért vagy 56-os? Kinézetre nem tűnsz annyinak, és olyannak se, aki akkor született. Vagy ha mégis, akkor elég jól tartod magad.
Mammut:
hi all,
néztem a topikokat, hogy ez a kérdés hova mehetne, de nem nagyon találtam fordítós topikot, szóval gondoltam, az offban kérdezek be.
Nem nagyon ismerem Aquamant, de felvetődött itt egy kérdés a The Brave and The Bold rajzfilm kapcsán. Itt van egy amolyan delfin sidekickje, Fluke. A kérdés meg, hogy volt-e már magyar képregényben? És ha volt, hogy hívták?
Köszi.
Galamb:
Ahelyett, hogy a reggelit szolgálta volna fel. Enyje. De kitartást a beadandókhoz!
zozi56:
Ó, ne is mondd... Nekem is rengeteg van. Most is hajnali háromig írtam egy programomhoz a dokumentációt, aztán barátnőm felébresztett hatkor, hogy tudok-e neki adni egy füzetet.
Galamb:
--- Idézetet írta: Meri ---El sem hiszem, hogy bírod ki, én már biztos meghülyültem volna.
--- Idézet vége ---
Köszi a kérdést, . Csak megfelelő dózisú nyugtató kérdése az egész! Na de komolyan, szerencsére időnként (mint most is) be tudok jönni az egyetem géptermébe (csak az a kár, hogy ilyenkor mindenféle beadandóval kell foglalkozni).
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése