HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
katox:
--- Idézetet írta: zozi56 ---A rajz az elején kicsit gyenge volt, de a vége felé egyre jobban javul, a legfontosabb pillanatokban pedig mindig sikerült jól elkapni. A történet kicsit gyorsan haladt, kicsit hosszabbra is nyújthattad volna.
--- Idézet vége ---
Te vagy az első, aki őszinte véleményt mondott! Köszi! Az oldalszám sajna meg volt határozva, így kénytelen voltam ennyire lerövidíteni az elképzelésemet, de rajta leszek, h a folytatás kivitelezésileg és oldalszámilag is jobb legyen!
zozi56:
A rajz az elején kicsit gyenge volt, de a vége felé egyre jobban javul, a legfontosabb pillanatokban pedig mindig sikerült jól elkapni. A történet kicsit gyorsan haladt, kicsit hosszabbra is nyújthattad volna.
katox:
Sziasztok!
Android címmel, elkészült első mini romantikus- science fiction képregényem, melyet egyenlőre, csak az iwiw-en tudtok megtekinteni, a képeim között, a címmel azonos nevű mappában. Esetleges figyelmeteket és véleményezéseiteket előre is köszönöm!
http://iwiw.hu/pages/image/albums.jsp?userID=10551841
Amondin:
Én a 2007-es tökéletes alapszakasza óta vagyok Patriotsos igaz hogy csak a playoff mérkőzéseit láttam (azóta nézem az NFL-t) de miután visszanéztem a rövd összefoglalókat az alapszakasz meccseiről, azután lett a kedvenc csapatom.
Farek:
Engem az első Big Benes győzelmük évében megfogott a Steelers, onnantól velük vagyok
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése