HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Wearwolfff:
Hát nem csatlakozik
[22:19:11] *** Kapcsolódás: comicatlantis.no-ip.org...
[22:19:32] *** A kapcsolódási kísérlet nem sikerült, mert a kapcsolódó partner nem válaszolt a megadott időn belül, vagy a létrehozott kapcsolatban hiba történt, mert a kapcsolódó partner nem volt képes válaszolni.
Nitro:
Aki esetleg még néha napján szeretne járni a comicatlantis hubra, annak szólok, hogy megváltozott a cím (megint): comic-atlantis.no-ip.org.
Ha esetleg nem csatlakozna, nem kell feladni, egyelőre dolgozunk a problémán.
Wearwolfff:
Javaslatokat szeretnék ingyen tárhelyre. Van három freewebes táram ami az 5GB miatt volt számomra csábító és hogy nem zavarja őket a képregény. De most szembesültem vele, hogy nem tudok wordpresst pakolni rá, pedig most azt kéne.
Legfőképpen olyan tárhelyek érdekelnének amiket már használtatok nem törölnek ki róla pár kirakott képregény vagy filmfelirat miatt, és nem az extra.hu.
Elsőkörben talán a 000webhost, nextarhely (+co.nr domain), newhosting az ami érdekelne, ha valaki már próbálta ezeket.
Zerit:
--- Idézetet írta: katox ---Az oldalszám sajna meg volt határozva, így kénytelen voltam ennyire lerövidíteni az elképzelésemet, de rajta leszek, h a folytatás kivitelezésileg és oldalszámilag is jobb legyen!
--- Idézet vége ---
hja, hogy folytatva lesz? az derek, mert ugyan felvezetesnek kituno ez a 12 oldal, megis csak egy konnyed utanezrese annak, amit a Komputer-szerelem cimu filmben lathattunk, vagy Asimov novellajaban az Igaz szerelemben olvashattunk
nem egyezek zozival, nem feltetlenul a rajz a kepregeny gyengeje, hanem a helyesiras
csak buzditani tudlak, hogy folytasd tovabb, igen kreativan muveled a dolgot, szerintem idovel sokat fogsz meg fejlodni
Galamb:
Tényleg kissé robogó történet volt, de nem rossz. Meg hazai cuccot mindig jó olvasni. Hará a továbbiakban.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése